sikham Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 korzystając z ostatnich tygodni wakacji dla zabicia nudy ;) ups prawie obrazka zapomniałem :) http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 a Ty caly czas te skajlajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 można się już przyzwyczaić... :D nudny jesteś, znowu nie ma sie do czego przyczepić. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Co to za szpara pod swiatlem??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Beeper jesteś wrc fan a ja Skyline fan ;) Salvator bym podziekował ale powiedziałeś że jestem nudny wiec sam już niewiem :P no wiec ta szpara poprawiłem zderzak a światła już nie na takie "cudaki" przyjdzie jeszcze pora ;) żeby je poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 narazie ladnie;) ale nie jest super(nic specjalnego) czekamy na wiecej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 a ja tu na razie nic nie napisze bo nie ma o czym ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 fajny avantar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 ale nie jest super(nic specjalnego) no ba...skajlajn to troche dupny jush samochod ;)...gdybys Supre robil to by bylo jush cos super :P czekamy na wiecej czyli czekamy na Supre :D P.S. a tak pozatym...to nawet niezle :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 hmm troche kanciasty dach na samym srodku :) i fele sa beznadziejne ogolnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 ładny jelen... a jak ryczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Phantom supra to dopiero dupny samochód nigdy go niezrobie ;) RuMuN zgadnij czemu dach jest kańciaty ;) a felgi tak jak "opony" to tylko tak żeby były bo wstyd pokazac samochód bez kół ;) mCh masz jakiś problem że jelenie widzisz ?? :| dzisiaj wyskrobałem oponke niedługo sie za felge wezme ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 model bardzo ładny ps. fajny avatar :D EDIT już mniej ...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 u mnie tej opny nie wiadc nic a nic, czarna plama :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 najwyższa pora skalibrować monitor ? :P troche ciemno wyszło ale nie aż tak żeby nic widac niebyło ;) ps. wracam do starego avatara moze wrócą stare dobre czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 opona wersja jaśniejsza ;) aha 12k poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Sikham siemanko heh widze powrot do starego avatara :P jak zwykle szczczegolowosc w kazdym calu :) milo widziec kolejne ladne autko w towim wydaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 a jednak zmieniłem avatar :P już widzie te smutne miny ;) tak jak mówiłem dorobiłem koło :) Nismo LM GT1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 ladnie ladnie ale czkamy na cos wiecej bo takie kulko nikogo nie zaciekawi musisz (znowu??) pokazac klase dawaj cos wiecej moze jakies wnetrze;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 ładnie, ładnie... coraz bardziej zaczynają mi się te skyline podobać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 no wiec updat ;) dam jako linki bedzie mniej meczące ;) http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/5.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/6.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/7.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/8.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/9.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham/lm/10.jpg aha jaka wersja lepsza z dyfuzorem czy bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 a ja widzę buga!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 a ja widze wiecej niż jednego ;) ale niechciało mi sie już poprawiać :P na to przyjdzie jeszcze pora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 bez dyfuzora:) a baboli troszke jest rzeczywiscie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 niestety ;/ a dyfuzor został jednogłośnie przyjety ;) wiec zosanie tylko go dobrze wymodeluje a nie tam kilka boxów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 wszystko fajnie, widzisz bledy ktore jak zwykle poprawisz. Jak zwykle tez skonczysz model i..... jak zwykle na tym sie zakonczy :/. Wiec mam nadzieje ze z tego wkoncu bedzie jakas scenka ! a nie rendery na bialym tle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 ok zrobie na niebiałym hmmm lekko niebieskim ;) a tak poważnie to mam pewien plan ;) zabrałem sie za wnetrze zrobiłem już deske roździelcza jako tako ;) teraz zostały wszystkie detale ;/ musze przyznać że hardcorowo sie robi wnętrze mając 4 kiepskiej jakości zdjęcia ;) zaraz sprawdze bipedem jak mi proporcje wyszły trzymajcie kciuki żeby było dobrze bo ja niechce od owa zaczynac ;/// jutro wrzuce jakiś obrazek moich wypocin no i wezme sie za poprawianie (jak ja to kocham ;/ ) EDIT kierownica na deser ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 srogi wózek, ale ta kierownica jakas dziwna. wg mnie lepdzsa byla by taka zwykla okragla z trzema ramionami z dziorkami. ale pewnie sie nie znam. :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 takie tam obrazki ;) tylna kanapa wygląda jak wygląda ale robie od ogółu do szczegółu ;) no i hamulce dorobiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 no ladnie, ale ta kierownica to sorry :/ .. moze dlatego ze ja tak beznadziejnie przedstawiles tak wyglada...? w autko pewno bedzie ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 , ta linia na srodku maski mam byc czy sie zle zweldowalo ?? I chyba kanty drzwi sa za miekie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 eax ja jeszcze nic niewieldowałem ;) "I chyba kanty drzwi sa za miekie" o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 o rety strona mi sie nizdazyla odswiezyc a ten juz mi odpisal :D na ostatnim rendrze widac, acha chodzi mi o kanty "na srodku" drzwi a nie tych dookola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 a co CI sie w nim niepodoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 juz pisalem, jest chyba za mieki, o i wyptrzylem jeszcze cos, laczenie sie zderzaka z nadkolem (kant zderzaka patrz ost. render) ee chyba sie za bardzo czepiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 hehe - mam prawie identyczne alu u siebie w samochodzie PS - samochód oczywiście nie taki :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Eax88 aleś wypatrzył ;) ja chce wiecej :D takiego czepiania Tomet i pozytywnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi