adek Napisano 17 Lipiec 2014 Napisano 17 Lipiec 2014 EchOoo to kolejny świetny skrypt Clovisa Gaya. Inspiracją do jego napisania były efekty duplikacji znane z programów do animacji 2D (Onion Layers we Flashu czy Echo effect w After Effects). Pełna treść: EchOoo - efekty duplikacji w animacji
Monio Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Shitstorm starts in 3... 2... 1... O tym samym pomyślałem jak zobaczyłem tego newsa ale nie chciałem zaczynać kolejnej dyskusji o blenderze. ;) To od Oscuranta chyba nie ma opcji żeby obiekty się zmniejszały gdy są na końcu łańcucha.
legomir Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Maya to ma chyba od zawsze ;) Po prostu max to zacofany soft
Mortom Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Modo z tego co sie orientuję też... więc ;) Coż go! go! Autode$k see U in 2020 ;)
Monio Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Najstarsze wyniki z googla o dupliframes w blenderze są z 2000 roku. Haaaj teh. ;)
Ania Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Jeśli teraz jeszcze naprawią CATa, kupią curvsy do quaternion rotation, kupią grease pencil, i kupią żeby się dało dać viewport na boczny ekran, to z maxa by się zrobił znośny soft do animacji. Ale czarno to widzę, bo CATa nie naprawiali odkąd go kupili.
Rekomendowane odpowiedzi