Napisano 20 Wrzesień 200420 l tak żeby poćwiczyć zrobiłem sobię konsolkę a'la gameboy , nic już nie poprawie bo jak wspomniałem to tylko ćwiczonko ;) 140kb
Napisano 20 Wrzesień 200420 l nik cie nie lubi :P troche bledow .... widoczna siatka (troche zgiec widac) .... nieciekawa textura podloza ;) wiem ze wzorowales sie an tym co mi pokazales wczesnie j :P keep it up ;)
Napisano 20 Wrzesień 200420 l jakies takie to jest bez wyrazu:) Niby dobrze, ale nie chce sie zawiesic na tym dłuzej oka. Poprawne i tyle:)
Napisano 20 Wrzesień 200420 l ładne wyszło, no może poza paroma niedociągnięciami: -kanciaste krawędzie -brzegi wyświetlacza -materiał podłoża -plamki w oświetleniu?! pozdro
Napisano 20 Wrzesień 200420 l Autor kozioo , w sumie o taką poprawność chodziło :) Plamki to cienie , w skylight jest hdri
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Wygląda jak pilot do telewizora ;) Widać kilka błędów siatki na krawędziach ale ogólnie fajno, ładnie wyszły buttonki, można by jej dodać trochę więcej połysku. Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Na pierwszy rzut oka wygląda jak czarny prostopadłościan, trzeba sie dokładniej przyjrzećź żeby zobaczyć przyciski, te sterujące jeszcze jkakoś sensownie wyszły ale reszta to jakieś pęcherzyki powietrza chyba... Jak pisał kozioo: bez wyrazu, gdyby nie temat trudno byłoby się domyślić co to jest.
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Chveti- już Ci mowiłem, żebyś zaokrąglił kanty, pobawil się nad wyświetlaczem itp...szkoda, ze tego nie zobiłeś. Śednio... 3+/6 Pozdr
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Autor no , niestety , w wizualizacjach jeszcze nie mam wprawy , i do tego było to ćwiczenie ...:( dzięki za komenty
Napisano 22 Wrzesień 200420 l daj inny materiał na górę (zamiast tej czerni może być metal lub silver) no i popracuj nad siatką... a ogólnie to wrzuć to do wip'a i popracuj nad tym :)