Napisano 21 Wrzesień 200420 l Temat chyba mówi wszystko... O ile dobrze pamiętam to były 4 stopnie w skali Richtera... Zna ktoś może szczegóły na ten temat? Dla reszty, która nie wie o co chodzi: Na Warmii i Mazurach odnotowano jakies dwie godziny temu (13.00) wstrząs; dotąd nie wiadomo co mogłobyć jego przyczyną. Z pólek spadały książki, ludzi ewakuowano z budynków...
Napisano 21 Wrzesień 200420 l fuck ..... wlasnie o w morde ... ja tez poczulem .... ale to nie sa w morde zarty ... myslalem ze cos w budynku robia ---Edit--- to mnie troche uspokoilo http://info.onet.pl/982594,11,item.html
Napisano 21 Wrzesień 200420 l moze nie szczegoly ale wicej chyba na razie nei bedzie: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5792542
Napisano 21 Wrzesień 200420 l niezdziwil bym sie .... ;) fuckt ze nikomu nic sie nie stalo ... (chyba) ale bez kitu sluchalem sobie muzyki (dosyc glosno) i myslalem ze to basy tak dają wiec sciszylem ... o dziwo nic nie dalo ;) trwalo okolo 12-15 sek ...
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Może jakieś wielkie zmutowane krety lub co innego, oglądaliście "wstrząsy" ;)? JEdnak nie chciąłbym żeby mi z półek spadały ksiązki.
Napisano 21 Wrzesień 200420 l rotfl! Gdansk wlasnie sie trzesie. Shit. To chyba wcale nie jest śmieszne :/
Napisano 21 Wrzesień 200420 l o ja pierdzieleeeeeeee paranoja .... znowu trzesie ..... aaaaa tym razem troche krocej ale mocniej
Napisano 21 Wrzesień 200420 l u mnie tez cos sie przed chwila dzialo, nie wiem co to bylo własnie sie dowiedzialem ze to był wstrzas wtorny
Napisano 21 Wrzesień 200420 l ostro jak na rollercoaster`ze :D spoko ludzie nie siejcie paniki ;) edit: dr Ug -> żałuj, fajne uczucie
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Leru u ciebie to podobno najlepiej trzeslo ;) cos czuje ze dzis to pujdziemy na dwor na caly dzien ;) a juz w spokoju robilem czolg na minibitwe ;)
Napisano 21 Wrzesień 200420 l tez czulem, kwiat sie ruszal i kanapa w Obwodzie Kalingradzkim bylo epicentrum, tak podali w lokalnej Edit:: mieszkam kolo Gdanska
Napisano 21 Wrzesień 200420 l w bialorusi robia testy nuklearne ;) udało im sie uzyskać uran z ziemniaków?:>
Napisano 21 Wrzesień 200420 l u nas w Kolobrzegu ziemia zatrzesla sie okolo 15:35... kilka wiezowcow wzdluz rzeki trzeslo sie przez kilka sekund... :|
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Autor dr Ug: złego to zawsze ominie... pewnie nachlanym ruskom pomyliły się przyciski i coś .... :D chyba już po wszystkim.
Napisano 21 Wrzesień 200420 l aaaa, poospasdaly ksiazki, i iijjiijiinne.. ttrzeesie klawiatura tez, babcia spadla z lozkaaaa a aa aaa aaaa ToByl Zarcik NieNaMiejscu.
Napisano 21 Wrzesień 200420 l A ja slyszalem ze to dr Ug sie przekopuje z Krakowa do Szwecji :) dr Ug jestesmy juz w uni przejdziesz legalnie nie mecz siebie i innych :D
Napisano 21 Wrzesień 200420 l A w Jeleniej/Cieplicach głowy urywało.................wiatrrrrrrrrrrrrrrrr
Napisano 21 Wrzesień 200420 l a w Opolu padało i wiało;] chyba dalej od epicentrum jest tylko Wrocław . :D
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Autor ja się deszczu radioaktywnego nie boję, urodziłem się w czernobylu. patrz: podpis. gorzej, jak sufit pocałuje moją głowę swoimi kilkunastoma tonami... może być mniej śmiesznie.
Napisano 21 Wrzesień 200420 l chyba wiatry niespokojne :) dobrze ze nie mam sadu... a w warszawie szaroburo...