Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

hehehe ciekawy pomysl, zapytam bosa o te fekaliatrowery, nad cielskiem popracuje :)

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam ponownie :/ te texturki rozumiem ze to tak testowo dales??? troszke kiepawo wygladaja chyba moglbys troszke wiecej w nie serca wlozyc :) . Bo stworek wyszedl pierwsza klasa

Napisano
  • Autor

ucze sie ucze :) zobacze na ile nauki bede mial talentu/nerwow :)

Napisano

jak dla mnie, to wygląda to na połączenie Spidera z Dooma 1 lub 2 (dolna część) i Mancubusa z Dooma 3 (górna część)

Napisano
  • Autor

taki b.maly updajt zmapowalem UV's na nowo bo z tamtym nic wiecej sie nie dalo zrobic, a tu cielsko mazgnolem troche ale raczej niemialem czasu sie przylozyc i zrobic do konca bo glupotami sie zajumje :(

Napisano

Dla mnie textura ciała jest ok ... jezeli wykorzystasz to jako projekt do gry to jest super ... a jezeli na scene to w rzeczy samej wiecej szczedółów by sie rzydało ... wiem ze tak sobie łatwo jest powiedziec szczegółó .. ale jakich i gdzie ?? no cóz ,, sróbki wniecenia , wkrety zaokraglenia ... ciezko mi dokladnie to ci namalowac w opisie ... ale wierze ze bedzie dobrze :D powodzenia :D

Napisano

O wiele lepiej :) ciałko fajne się robi, takie nieświeże. Obejrzyj sobie Diunę Lyncha i popatrz jak baron wygląda, może w tą stronę pójść z tą skórą?

Mi ten koleś przypomina tego gościa z Monster Inc. Głównie przez nogi (odnóża?)

Napisano
  • Autor

kurcze eMPeck wlasnie myslalem nad tym z kad zaczerpnac inspiracji, sciagnelem zdjecia jakis grubasow, sumitow (niestety za nieskazitelni oni sa wszyscy) i tak myslalem na czym sie wzrorowac, juz myslalem o Ogrish i jakis zdjeciach tam ale narazie sie balem, a tu takie cos pod moim nosem na dysku de w filmach :) obaczymy :)

dziki za komenty!

Napisano
  • Autor

Tak wyglada maska tego pana, wogole to zaczynam sie denerwowac bo sobie texturke zjechalem savenolem na tym co nie trzeba i teraz smiecia pewnego nie moge sie pozbyc :( juz mnie ta postac denerwuje, jeszcze male poprawki i koncze z nim bo wiecej sie na niego sil niemam, biore cos swierzego, nowego :) pozdrwiam wszytkich ktorzy sledzili tego wipa, za neidlugo ostatni updajt i konec!

Napisano

wyglada swietnie, znam ten bol kiedy traci sie sily na projekt a zapal do czegos nowego smali po lapach :)

pozdrawiam :D

Napisano
  • Autor

taki maly renderek na zajawke :) nie pokazuje jescze Greeba normalnie bo musze go zrigowac ponownie (wprowadzilem pewne poprawki i skin ulegl autodestrukcji)

Napisano

jesli chciales uzyskac efekt grozy , to uzyskales cos wrecz odwrotnego;) smiesznie to wygloda:)

Napisano
  • Autor

to dobrze :) mial byc to efekt ilosci :) jak wczesniej pisalem to tylko zajawkowy renderek (notabene renderowal sie chyba z pol godziny :( )

Napisano

hmmm ... pomijajac siatke bo w modelowaniu sie nie specjalizuje masz wiele do nadrobienia w teksturze, to chyba juz zostalo 10 razy powiedziane (wpadlem tylko na 10 sekund na net i nie mialem czasu czytac calego watku, sorki).

A co chcialem doradzic. Ogladajac twoja prace przypomnial mi sie grubas z filmu Siedem. Jezeli mamy opasle cielsko spraw aby nie bylo opalone, nieco martwych kolorow, kupa zylek, siniakow. NIe ograniczaj sie do rysowania gdyz czasami mija sie to z celem - szkoda czasu - poszukaj po necie zdjec z kostnicy. MOze to zabrzmi makabrycznie ;D ale jezeli chcesz stworzyc cos w podobnym stylu, szokujacego czy przynajmniej odrazajacego musisz nieco "nawachac sie zapachu zgnielizny".

zycze powodzenia przy projekcie gdyz naprawde zapowiada sie ciekawie

rzuq

Napisano

Oj Hatred pozytywnie mnie zaskoczyles :) sceptycznie do tego podeszlem a tu prosze kawal dobrej robutki widze ze tekstura cholernie duzo daje :) i to muj bul bo z texturowaniem u mnie slabiutko chyba sie zglosze po lekcje do ciebie :]