setter14 Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Czy ktoś z Was zajmuje się sprzedażą modeli dla stron z modelami? Da się na tym coś zarobić? Jaką stronę polecicie do czegoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 http://www.turbosquid.com/ największy serwis, niestety z żydowskimi marżami ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
setter14 Napisano 3 Październik 2014 Autor Share Napisano 3 Październik 2014 ile biorą w tym serwisie? net mi zwolnił do kosmicznych prędkosci więc narazie nie jestem w stanie sprawdzic. A jak wygląda sprzedaż - są chętni na zakup modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Raczej żaden serwis nie kupuje modeli. Wystawiasz je do sprzedaży i dopiero jak znajdzie się zainteresowany twoim modelem, dostajesz "prowizję". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 @setter14 wątek o turbosquid masz tutaj:LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisstra Napisano 8 Październik 2014 Share Napisano 8 Październik 2014 NIe słyszałem o takiej formie biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Październik 2014 Share Napisano 8 Październik 2014 to podpowiem, że nazywa się to giełda i istnieje od czasów greckich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 sprzedałem model na turbosquid za 99$ i dla mnie zostało 39$, nie wiem gdzie jest 60$ i na co poszło? nie mogę się tam doczytać, wiecie jakie są prowizje i jak to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 zależy jak wypełniłeś papiery. Musisz się spiąć i doczytać. Jeżeli prowizja była 60%, to zostało Ci 39$ i musisz od nich zapłacić w polsce podatek. Jak prowizja była mniejsza i możliwe, że idjęli podatek. Ale to pewnie 60% prowizja. Powinieneś przeczytać zasady, TS, w końcu zapłaciłeś 60usd za to, by ktoś mądry je napisał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Czerwiec 2015 Share Napisano 8 Czerwiec 2015 http://support.turbosquid.com/entries/172320-Royalty-Percentage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi