Napisano 3 Październik 201410 l Czy ktoś z Was zajmuje się sprzedażą modeli dla stron z modelami? Da się na tym coś zarobić? Jaką stronę polecicie do czegoś takiego?
Napisano 3 Październik 201410 l http://www.turbosquid.com/ największy serwis, niestety z żydowskimi marżami ;(
Napisano 3 Październik 201410 l Autor ile biorą w tym serwisie? net mi zwolnił do kosmicznych prędkosci więc narazie nie jestem w stanie sprawdzic. A jak wygląda sprzedaż - są chętni na zakup modeli?
Napisano 4 Październik 201410 l Raczej żaden serwis nie kupuje modeli. Wystawiasz je do sprzedaży i dopiero jak znajdzie się zainteresowany twoim modelem, dostajesz "prowizję".
Napisano 8 Październik 201410 l to podpowiem, że nazywa się to giełda i istnieje od czasów greckich :P
Napisano 7 Czerwiec 20159 l sprzedałem model na turbosquid za 99$ i dla mnie zostało 39$, nie wiem gdzie jest 60$ i na co poszło? nie mogę się tam doczytać, wiecie jakie są prowizje i jak to działa?
Napisano 7 Czerwiec 20159 l zależy jak wypełniłeś papiery. Musisz się spiąć i doczytać. Jeżeli prowizja była 60%, to zostało Ci 39$ i musisz od nich zapłacić w polsce podatek. Jak prowizja była mniejsza i możliwe, że idjęli podatek. Ale to pewnie 60% prowizja. Powinieneś przeczytać zasady, TS, w końcu zapłaciłeś 60usd za to, by ktoś mądry je napisał ;P