Obywatel Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Witam ponownie :-) Praca powstała w 4 weekendy, niestety nie mam komputera w internacie. Większość modelowana w Wings3D - czyli najlepszym programem do modelowania :-) Kolejne eksperymenty, tym razem efekt gorącego powietrza i motion blur, przy którym poległem, bo w brazilu nie da się DOF'a i Motion Blura zastosować jednocześnie. Ręka była w ruchu. Kompozycja cos nie ta, ale niech już tak zostanie. Renderem
THE MANYSH TRAFO Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 całkiem ladne lepiej by chyba wyglądało bez tego kowboya ale jest fajnie poprostu on taki drewniany sie wydaje no swiatełko takie za ciemne
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 kowboj faktycznie wygląda jak kukiełka z drewna i w dodatku ma kolczugę ;-) cień tego ptaszyska zby ostry, poza tym nawet fajno :)
Baton Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Calkiem ciekawe, tylko troche pusto. Nie ma czegos co moglo byc przyciagnac uwage. A co do samego kalboja ;) bo wyglada jakby mial kolczuge na sobie :)
futura Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 bez kałboja byłoby lepiej:) ale i tak mi się podoba (poza tym kałbojem)
Baton Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Aha i czemu jego buty wygladaja jakby mu sie stopily ? :) No i ten cien orla , za maly jest. Powieksz go i bardziej rozmaz.
Obywatel Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Mialem powielic mape na jego ubraniu, ale dlugi rendering i brak motion blura na rekach mnie zdemotywowal. Oops, cien jest faktycznie maly :-) Zwroccie uwage na efekt cieplego powietrza.
Salvator Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 za Wings3d cię kocham ;] troszkę nienaturalna poza głównej postaci, w ogóle materiały troszkę kuleją, ogóle to nieźle ci to wyszło
chveti Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 ładne to...:) kaupoi :P jest jakiś sztywny reszta jest dobra :)
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 hoho hmm ciekawe, ale sporo bugów widzę... w samym algorytmie oczywiście. to jest jakiś pług, czy cuś? zapodaj, pobawimy się...
asfalton Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 + fajne swiatlo w wozie (szczegulnie plandeka wewnatrz) + fajna poza kowboja - kompozycja mi sie nie podoba (moze wywal tablic z czacha i lekko przkrec kadr, za duzo miejsc gdzie nic sie nie dzieje) - kolczuga ( lepsz kamizelka..tylko sugestia) :) nie duzo trzeba ,zeby cos z tego bylo
Rekomendowane odpowiedzi