Napisano 25 Wrzesień 200420 l Witam ponownie :-) Praca powstała w 4 weekendy, niestety nie mam komputera w internacie. Większość modelowana w Wings3D - czyli najlepszym programem do modelowania :-) Kolejne eksperymenty, tym razem efekt gorącego powietrza i motion blur, przy którym poległem, bo w brazilu nie da się DOF'a i Motion Blura zastosować jednocześnie. Ręka była w ruchu. Kompozycja cos nie ta, ale niech już tak zostanie. Renderem
Napisano 25 Wrzesień 200420 l całkiem ladne lepiej by chyba wyglądało bez tego kowboya ale jest fajnie poprostu on taki drewniany sie wydaje no swiatełko takie za ciemne
Napisano 25 Wrzesień 200420 l kowboj faktycznie wygląda jak kukiełka z drewna i w dodatku ma kolczugę ;-) cień tego ptaszyska zby ostry, poza tym nawet fajno :)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Calkiem ciekawe, tylko troche pusto. Nie ma czegos co moglo byc przyciagnac uwage. A co do samego kalboja ;) bo wyglada jakby mial kolczuge na sobie :)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l bez kałboja byłoby lepiej:) ale i tak mi się podoba (poza tym kałbojem)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Aha i czemu jego buty wygladaja jakby mu sie stopily ? :) No i ten cien orla , za maly jest. Powieksz go i bardziej rozmaz.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Mialem powielic mape na jego ubraniu, ale dlugi rendering i brak motion blura na rekach mnie zdemotywowal. Oops, cien jest faktycznie maly :-) Zwroccie uwage na efekt cieplego powietrza.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l za Wings3d cię kocham ;] troszkę nienaturalna poza głównej postaci, w ogóle materiały troszkę kuleją, ogóle to nieźle ci to wyszło
Napisano 26 Wrzesień 200420 l hoho hmm ciekawe, ale sporo bugów widzę... w samym algorytmie oczywiście. to jest jakiś pług, czy cuś? zapodaj, pobawimy się...
Napisano 27 Wrzesień 200420 l + fajne swiatlo w wozie (szczegulnie plandeka wewnatrz) + fajna poza kowboja - kompozycja mi sie nie podoba (moze wywal tablic z czacha i lekko przkrec kadr, za duzo miejsc gdzie nic sie nie dzieje) - kolczuga ( lepsz kamizelka..tylko sugestia) :) nie duzo trzeba ,zeby cos z tego bylo