Napisano 8 Styczeń 200520 l good work, ale załączniki (te z napisem kliknij aby powiększyć) powinny być moim zdaniem 3 razy większe :D
Napisano 8 Styczeń 200520 l adek: bez sensu miniaturka obrazka w watku, wczesniej bylo lepiej, jak sam mowisz podwojnie zazynasz teraz serwer (bo domyslam sie ze automat tworzy miniaturke - poza tym to dodatkowe miejsce w bazie.. a poza tym nie uwazasz ze za duzo klikania? a drugi bezsens to to ze zeby miec ikonke np w galerii zamiast spinacza to trzeba _dolaczyc_ do forum swoja prace, z tego co pamietam masz ograniczenie do 100kb a wtedy trzeba pomniejszac pracke.. ja wole dawac wieksze rendery wiec u mnie bedzie spinacz :( bo zawsze daje linka do serwera zewn. ale ogolnie pomysl dobry, tylko jeszcze go dorob troche;) - wywal cellspacing dla tej komorki z obrazkiem - niczego nie zazynam bo pliki zalacznikow nie sa przetrzymywane w bazie. - druga sprawa, nic nie staje na przeszkodzie zamieszczania prac na wlasnych serwerach - to nawet lepiej dla mnie :) Ikonka to tylko taki bajer, jesli autorowi watku zalezy to oprocz prac moze zamiescic w pierwszym poscie obrazek z opisem watku etc ... to od autora zalezy ... to byla Wasza propozycja, aby unikac klikania mozna zamiescic prace na wlasnym serwerze i tak jak napisalem w pierszym poscie malutki zalacznik ...
Napisano 8 Styczeń 200520 l no masz racje, ale wywal spacing w tej komorce w ktorej jest miniaturka;))
Napisano 9 Styczeń 200520 l a to dopiero bajer, dwa w jednym ;) z pośpiechu nie napisałem o co mi właściwie chodziło ;) a więc chodziło mi o to, że oprócz miniaturki pojawił się w poście też obrazek i nie było to po kliknięciu na miniaturkę zaraz tylko po otwarciu topica... z resztą oto link bezpośrednio do tego posta http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=176449&postcount=3139 :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l moze miniaturki w poscie sa lepsze? szybciej sie laduje, i jak chcesz przeczytac nizej to mi chamsko nie przeskakuje za kazdym razem jak sie obrazek wegra
Napisano 9 Styczeń 200520 l no masz racje, ale wywal spacing w tej komorce w ktorej jest miniaturka;)) spacing tylko tej jednej komorki? ;)
Napisano 9 Styczeń 200520 l fakt, ciezko bedzie, danwo sie htmlem nie bawielm szczerze mowiac, ale sam widzisz ze kijowo to teraz wygloda, ale obejdz to stylami, bez problemu powinno sie dac
Napisano 18 Styczeń 200520 l dla jasnego jeszcze tego nie zmienialem, tam jest zdaje sie po staremu a kiedy bedzie zmienione bo czuje sie wyalienowany:D:D
Napisano 19 Styczeń 200520 l Autor Patrząc na to po pewnym czasie używania zmieniłbym tylko jedną rzecz- tumbnail topicu powinien pokazywać nie pierwszą a ostatnią pracę- w ten sposób widać co się dzieje, czy są jakieś zmiany czy tylko ględzenie o dupie Maryśki.
Napisano 19 Styczeń 200520 l RK, gorzej jak odwiedzający dany topic doda od siebie taką dupę Maryśki w załączniku...
Napisano 19 Styczeń 200520 l Autor Nie wiem jak koledzy- ja nie mam nic przeciwko, bylebym przeglądając listę topiców wiedział czego się spodziewać :D
Napisano 21 Luty 200520 l Jeżeli by dodał ktoś inny niż autor wątku zwyczajnie nie było by brane pod uwagę. O ile się da :D