kolegaalek Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 good work, ale załączniki (te z napisem kliknij aby powiększyć) powinny być moim zdaniem 3 razy większe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 adek: bez sensu miniaturka obrazka w watku, wczesniej bylo lepiej, jak sam mowisz podwojnie zazynasz teraz serwer (bo domyslam sie ze automat tworzy miniaturke - poza tym to dodatkowe miejsce w bazie.. a poza tym nie uwazasz ze za duzo klikania? a drugi bezsens to to ze zeby miec ikonke np w galerii zamiast spinacza to trzeba _dolaczyc_ do forum swoja prace, z tego co pamietam masz ograniczenie do 100kb a wtedy trzeba pomniejszac pracke.. ja wole dawac wieksze rendery wiec u mnie bedzie spinacz :( bo zawsze daje linka do serwera zewn. ale ogolnie pomysl dobry, tylko jeszcze go dorob troche;) - wywal cellspacing dla tej komorki z obrazkiem - niczego nie zazynam bo pliki zalacznikow nie sa przetrzymywane w bazie. - druga sprawa, nic nie staje na przeszkodzie zamieszczania prac na wlasnych serwerach - to nawet lepiej dla mnie :) Ikonka to tylko taki bajer, jesli autorowi watku zalezy to oprocz prac moze zamiescic w pierwszym poscie obrazek z opisem watku etc ... to od autora zalezy ... to byla Wasza propozycja, aby unikac klikania mozna zamiescic prace na wlasnym serwerze i tak jak napisalem w pierszym poscie malutki zalacznik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 no masz racje, ale wywal spacing w tej komorce w ktorej jest miniaturka;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 a to dopiero bajer, dwa w jednym ;) z pośpiechu nie napisałem o co mi właściwie chodziło ;) a więc chodziło mi o to, że oprócz miniaturki pojawił się w poście też obrazek i nie było to po kliknięciu na miniaturkę zaraz tylko po otwarciu topica... z resztą oto link bezpośrednio do tego posta http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=176449&postcount=3139 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 moze miniaturki w poscie sa lepsze? szybciej sie laduje, i jak chcesz przeczytac nizej to mi chamsko nie przeskakuje za kazdym razem jak sie obrazek wegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 no masz racje, ale wywal spacing w tej komorce w ktorej jest miniaturka;)) spacing tylko tej jednej komorki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 fakt, ciezko bedzie, danwo sie htmlem nie bawielm szczerze mowiac, ale sam widzisz ze kijowo to teraz wygloda, ale obejdz to stylami, bez problemu powinno sie dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 dla jasnego jeszcze tego nie zmienialem, tam jest zdaje sie po staremu a kiedy bedzie zmienione bo czuje sie wyalienowany:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 Patrząc na to po pewnym czasie używania zmieniłbym tylko jedną rzecz- tumbnail topicu powinien pokazywać nie pierwszą a ostatnią pracę- w ten sposób widać co się dzieje, czy są jakieś zmiany czy tylko ględzenie o dupie Maryśki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 RK, gorzej jak odwiedzający dany topic doda od siebie taką dupę Maryśki w załączniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 Nie wiem jak koledzy- ja nie mam nic przeciwko, bylebym przeglądając listę topiców wiedział czego się spodziewać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Jeżeli by dodał ktoś inny niż autor wątku zwyczajnie nie było by brane pod uwagę. O ile się da :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi