adek Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Latem przyszłego roku zobaczymy film będący kontynuacją Parku Jurajskiego - Jurassic World. Film wyreżyseruje Colin Trevorrow, a efektami zajmie się studio ILM. Pełna treść: Jurassic World - zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 gniot będzie powiadam wam. po prostu dinusie w transformersach miały zamało minut na ekranie więc zrobili o nich film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Nie wiem jaki będzie to film (choć pewnie Azbesty ma rację) ale jest bardziej z duchem książki Crichtona, przynajmniej ta część z manipulacją w genach dinusiów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Nazwiska obiecują filmową anomalie czasową: 120 minut upłynie w mgnieniu oka na dobrej zabawie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) Nazwiska obiecują filmową anomalie czasową: 120 minut upłynie w mgnieniu oka na dobrej zabawie ;p nazwiska? niby jakie? reżyserem jest koleś o którym nic nie wiadomo. scenariusz był napisany przez ludzi od małp. a w sumie to przepisany na podstawie... a tak pozatym to nic ciekawego nie napisali aktorzy same dzieci + nowy z marvela. kę? efekty robi chyba w większości Weta, a ostatnio przy hobbicie się nie popisali.. Edytowane 27 Listopad 2014 przez Azbesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) Nowy z Marvela, Spielberg, ILM, scenarzysci - dla mnie wystarczy, nie chcę nic "epickiego", chcę się rozerwać i zapomnieć o bożym świecie na 2 godziny ;) A kto się przy Hobbicie popisał? Cala ta "trylogia" jest robiona na zasadzie - jak nie zrobimy, i tak ludzie pójdą do kina, bo to Hobbit. Edit. Ale to chyba nie ma być mega super produkcja... Edytowane 27 Listopad 2014 przez Sunedge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 yyy spielberg, jest tylko "executive producer" tak jak było w 3 części, a wszyscy wiemy jaka była 3 część tragiczna. Reżyserem jest koleś który zrobił tylko 2 filmy (reżyserował je). Z czego oba są totalnie nieznanymi filmami 1 nawet nie ma okładki na filmwebie.. i koleś nagle ma ogarnąć mega super produkcje? dobry żart. za kamerą mamy kolesia który robił Armagedon, Pearl Harbor, the amazing spiderman, więc w sumie też bez rewelacji bo zdjęcia w tych filmach po prostu są nie są jakieś specialne. A jakby nie patrzeć, dwie pierwsze części parku, miały niesamowite zdjęcia które pokazywały ogrom i tak dalej, to musi być mocna strona filmu tego typu, natomiast mamy po prostu no nic ciekawego. Jedyną silną stroną tego filmu jest producent, (Bourne, back to the F, indiana jones).. i w sumie tyle.. Bardzo bym chciał żeby ten film był dobry ale no ja po prostu tego nie widzę zwiastun tego też nie zapowiada, a szkoda. bo byłem ogromnym fanem 1 i 2 części co do hobajta to w sumie racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Moze rezyseruje potomek Alana Smithee. http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Smithee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 ale co w tym takiego? to że jest jego potomkiem to jeszcze nie znaczy że syn będzie bardzo dobry. pozatym Alan specializował się w zupełnie innym typie filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) oj Azbesty widze,ze tylko wykresy rozumiesz, słowa pisanego już nie bardzo. Alan Smithee to pseudonim dla rezyserow, ktorzy nie chcieli sie podpisać pod wykonana pracą. BTW pewnie wzieli go dzięki 'No Safety Guaranteed', a nie "dwóm filmom bez okładki" :) Edytowane 27 Listopad 2014 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Niezrozumiałeś mej wypowiedzi. Zobacz sobie na filmy w jakich sa anonimowi, widzisz tam gdzieś film chociaż o zbliżonym typie? nope niema. Sugerujesz że nagle ktoś wpadł (z ludzi którzy lubią takie akcje) na pomysł że zrobi superprodukcje wątpie... pozatym reżyser: Colin Trevorrow to nie now wersja aliasu alan. Lecz normalny reżyser. a w opcje że niby on reżyseruje a tak naprawdę reżyseruje kto inny raczej nie uwierzę. to że jest jego potomkiem to jeszcze nie znaczy że syn będzie bardzo dobry była to metafora odnośnie tego iż nawet jeśli colin, jest podkładką pod anonim, to patrząc na filmy anonimowych, nie ma to sensu, to się po prostu logicznie nie układa. nie ten typ filmów chyba że steven chce to reżyserować ale boi się żę spartoli. ale to by była abstrakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 chyba jestes juz z pokolenia, ktore potrzebuje emotki na koncu, by zrozumieć, ze komentarz nie jest na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 chyba jestes juz z pokolenia, ktore potrzebuje emotki na koncu, by zrozumieć, ze komentarz nie jest na poważnie. po prostu w 99% przypadków na tym forum jak ktoś piszę odpowiedź do mnie to raczej nie żartobliwie, więc i ja lecę z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 nikt na poważnie z Toba nie dyskutuje. Dodam emotke, byś się nie zagotował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 nikt na poważnie z Toba nie dyskutuje. Dodam emotke, byś się nie zagotował :) to nie ja zakładałe, tematy że trolling/hejting. więc gotują się inne osoby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Ciekawe skąd wzięli komara, który ukąsił tego morskiego dinozaura ^^... Hardy komar to musiał być...Komar barbarian :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Jak już trailer jest tak przeciętny to film nie może okazać się dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Trójki nie szło oglądać. Tego tutaj to żal nawet ściągać będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tugatsu Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Czuje ze będzie to cos na miare piranie 3d:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Z tego wątku w sumie sie dowiedziałem, ze było wiecej parkow jurajskich niż jeden. Zawsze myslalem, ze to jakies fanfilmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 28 Listopad 2014 Share Napisano 28 Listopad 2014 Ja tam, tak jak i miliony ludzi, ruszę do kina choćbym miał tego żałować (ale raczej nie będę, dinozaury to dinozaury). Z resztą każdą część do tej pory oglądałem z przyjemnością. Ze wszystkich Parków Jurajskich najbardziej nie podobała mi się książka ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Listopad 2014 Share Napisano 30 Listopad 2014 Tak, jak jestem fanboyem Parku Jurajskiego, tak tutaj mam złe przeczucia -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi