Shegy Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 12 godzin roboty, mógłbym to jeszcze dopieścić ale sprawa zamknięta. Robiłem to jako krótką przerwę w bitwie 3d. Jestem ciekaw waszych opinii. http://shegy.webpark.pl/kod_paskowy3.jpg Nara.
Salvator Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 no owszem mogłeś. dobry pomysł, gorsze wykonanie, tekstury troszkę nie tak powinny wyglądać, ale ogólnie praca może być, chociaż mogło być lepiej.
Baton Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 Czy mi sie wydaje czy pomysl wzioles z pracki "un-bloody-titled" , Damiana ? :)
Gość raminez Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 "un-bloody-titled" , Damiana ..ale Twoje ciekawsze ....wykonanie troszeczke gorsze ...przypomina mi jedna z prac Neil Blevins...i kod paskowy powinien byc z tylu czaszki ( tak jak jest to na kazdym towarze.).. i czaszka niema oczodolow chyba ze sie myle???...jeszcze raz fajny pomysl ... pozdro
flesz_gordon Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 :/ nie podoba mi sie jakies takie nijakie kod paskowy nachodzi na oczodoły, mysle ze powinien byc troche wyzej, albo mnieszy oczy tez moglbys dopracowac materialy wygladaja kiepsko :/
Dor Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 To są chyba kody kreskowe ;] Pracka wydaje mi się średnia, nie jest szczególna, ale nie jest też dnem
mCh Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 co wy się uwzięliście na te lasery? jakis nowy trend? :) zgadzam się z raminezem. ale wykonanie o wiele gorsze.
LHT Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 chociaż raz treść przerosła formę, a nie odwrotnie :-) - klasyfikacja znalezisk? jakież to ludzkie hehehe
GrafMax Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 chociaż raz treść przerosła formę, a nie odwrotnie :-) - klasyfikacja znalezisk? jakież to ludzkie hehehe no właśnie, za dużo 'treści' , za mało formy
Rekomendowane odpowiedzi