Napisano 26 Wrzesień 200420 l 12 godzin roboty, mógłbym to jeszcze dopieścić ale sprawa zamknięta. Robiłem to jako krótką przerwę w bitwie 3d. Jestem ciekaw waszych opinii. http://shegy.webpark.pl/kod_paskowy3.jpg Nara.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l no owszem mogłeś. dobry pomysł, gorsze wykonanie, tekstury troszkę nie tak powinny wyglądać, ale ogólnie praca może być, chociaż mogło być lepiej.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Czy mi sie wydaje czy pomysl wzioles z pracki "un-bloody-titled" , Damiana ? :)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l "un-bloody-titled" , Damiana ..ale Twoje ciekawsze ....wykonanie troszeczke gorsze ...przypomina mi jedna z prac Neil Blevins...i kod paskowy powinien byc z tylu czaszki ( tak jak jest to na kazdym towarze.).. i czaszka niema oczodolow chyba ze sie myle???...jeszcze raz fajny pomysl ... pozdro
Napisano 27 Wrzesień 200420 l :/ nie podoba mi sie jakies takie nijakie kod paskowy nachodzi na oczodoły, mysle ze powinien byc troche wyzej, albo mnieszy oczy tez moglbys dopracowac materialy wygladaja kiepsko :/
Napisano 27 Wrzesień 200420 l To są chyba kody kreskowe ;] Pracka wydaje mi się średnia, nie jest szczególna, ale nie jest też dnem
Napisano 27 Wrzesień 200420 l co wy się uwzięliście na te lasery? jakis nowy trend? :) zgadzam się z raminezem. ale wykonanie o wiele gorsze.
Napisano 27 Wrzesień 200420 l chociaż raz treść przerosła formę, a nie odwrotnie :-) - klasyfikacja znalezisk? jakież to ludzkie hehehe
Napisano 28 Wrzesień 200420 l LHT napisał: chociaż raz treść przerosła formę, a nie odwrotnie :-) - klasyfikacja znalezisk? jakież to ludzkie hehehe no właśnie, za dużo 'treści' , za mało formy