Napisano 5 Grudzień 201410 l Empsillnes to film animawany, debiut w reżyserii Jakuba Grygiera wykonany w technice 3d. Fabuła jest połączeniem motywów znanych z wielu książek, opowiadań, inspirowany rownież filmami science fiction i grami wideo. Zobaczcie pierwszy zwiastun tego filmu premierowo na Max3D.pl. Pełna treść: Empsillnes - zwiastun filmu Jakuba Grygiera Edytowane 5 Grudzień 201410 l przez Adek
Napisano 5 Grudzień 201410 l Nie myślałem że to będzie tak dobre! Czekam na pełną wersje z niecierpliwością. Respect :)
Napisano 5 Grudzień 201410 l Sci-Fi z epickim rozmachem. Zdecydowanie moje klimaty :) Do tego cztery lata dłubania przy filmie. Inspirują mnie takie historie :P Powodzenia na festiwalach!
Napisano 5 Grudzień 201410 l WOW! Wygląda i zapowiada się epicko! Ciężko będzie mi czekać, aż do 2016 roku. A póki co to mogę życzyć powodzenia na festiwalach!
Napisano 6 Grudzień 201410 l Nie ma co czekać do 2016, trzeba się wybrać na jakis festiwal. Świetnie to wygląda. Nie mogę się doczekać aby zobaczyć całość.