adek Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 (edytowane) Empsillnes to film animawany, debiut w reżyserii Jakuba Grygiera wykonany w technice 3d. Fabuła jest połączeniem motywów znanych z wielu książek, opowiadań, inspirowany rownież filmami science fiction i grami wideo. Zobaczcie pierwszy zwiastun tego filmu premierowo na Max3D.pl. Pełna treść: Empsillnes - zwiastun filmu Jakuba Grygiera Edytowane 5 Grudzień 2014 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 Nie myślałem że to będzie tak dobre! Czekam na pełną wersje z niecierpliwością. Respect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 Sci-Fi z epickim rozmachem. Zdecydowanie moje klimaty :) Do tego cztery lata dłubania przy filmie. Inspirują mnie takie historie :P Powodzenia na festiwalach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 WOW! Wygląda i zapowiada się epicko! Ciężko będzie mi czekać, aż do 2016 roku. A póki co to mogę życzyć powodzenia na festiwalach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 Kurde no epicko tylko ten monokolor ;/ tylko mnie to przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 Świetnie się zapowiada! Czekam z niecierpliwością ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adder Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 "Space Engineers: The movie". Żarty na bok. Baaaardzo super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 5 Grudzień 2014 Share Napisano 5 Grudzień 2014 Jest moc! Czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FR4NEK Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 Respect! Naprawdę super, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finemaker Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 Dobre to to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 Nie ma co czekać do 2016, trzeba się wybrać na jakis festiwal. Świetnie to wygląda. Nie mogę się doczekać aby zobaczyć całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi