boba Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 Nie jest to "świeży" projekcik, bo ma już chyba ze 2 latka ;) ale z okazji że powstał nowy dział pomyślałem, że będzie to coś w miarę interesującego na początek... Cała praca powstała na 1 wszy konkurs w jakim strtowałem (nie sam jka sie domyślacie - bawię sie zawsze zespołowo - tym razem tylko z Ulą ;) ) - nic nie wygraliśmy, bo pracę zdyskwalifikopwali na wstępie... chyba ;( bo obok numeru startowego ... a jak podaliśmy swoje imiona i nazwiska... takie niedopatrzenie regulaminu... coz bywa ;) człowiek uczy się na błędach... No ale o projekcie - konkurs był organizowany przez firmę Corian i chodziło albo o wymyslenie jakoiegoś obiektu który powstałby z tego materiału, albo zaaranżowanie jakiegoś wnętrza z użyciem mebelków i innych dodatków zaprojektowanych z Coriana My wymyśliliśmy 2 kondygnacyjna kawiarenkę w jakimś centrum chadlowym, która znajdywała by się na przecięciu 2 ciągów komunikacyjnych... to wszystko chyba... dodam tylko ze modelowane w 3ds viz4 a renderowane w scanline (siatki), reszta w brazil'u... miłego oglądania ;) pozdrawiam miki (boba)
Salvator Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 nie chcę cię niepokoić ale nic nie widać, przynajmniej u mnie.
Archangel Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 u mnie tez niczego nie ma... tak na marginesie czy projekty przedmiotow codziennedo uzytku jak telefony kom. sprzet HI-Fi itp tez mozna umieszczac w tym dziale ? Pod wzornictwo przemyslowe bardzo wiele da sie podciagnac...
SansSerif Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 @ Archangel - jesli sa to PROJEKTY to tak.
Archangel Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 dzieki Szeryfie chcialem sie tylko upewnic :)
buczer Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 ja tez nie widze ale powinni was juz zdyskwalifikowac za samo umieszczenie swoich zdjec na ostatniej planszy. ale jakby co to projekt mozna lekko przerobic i na http://www.domusweb.it/domus/espresso/avvio.cfm puscic. sama publikacja w domus`ie to juz cos. co do projektu to boje sie cos powiedziec w tym dziale : ) same plansze bardzo typowe ale to stara rzecz wiec pewnie nie ma sensu komentowac. powodzenia
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 nic nie widac bo sobie do kina wybylem i sie z boba niezgralismy(umieszczam mu co poniektore pracki-bo chlopak przez modem nie ma czasu sobie darmowego serwera zalorzyc;))- tak wiec od pazdziernika chlopak sie poprawi bo sobie stalke jak bog da podlaczy ps a gdzie ten szumny fotoas ????
SansSerif Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 ninja ja nic nie widze. zaladuj obrazki albo wywalam watek. i nie na interia!
rowr Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 samo wykonanie hmm taki poprawne ale przedstawienie tego mi sie naprawde podoba .heh wy tam postujacy wyrzej przeciez wszystko widac ;)
boba Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 no wlasnie... ja tyz widze... hmmm za pare dni bedzie stalka, to pogadamy inaczej ;) sans: co to od razu za chęci na "wywalanie" ;) ??? nasz szeryf nerwowy jakis sie robi...
SansSerif Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 zawsze sie robie nerwowy jak ktos wsadza obrazki na interie :> ale juz widzialem. sa obrazki.
boba Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 cierpliwosci ;) jusz za pare dni... za dni pare... bede mial... swoje miesce w sieci na te swoje śmieci ... i wszyscy beda szczesliwi ;)
fotoas Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 no jestem jestem, ale nie poszumie bo za 10 godzin musze oddac dyplom jo boba_ bvardzo profi podany projekcik ale nie powiem nic na temat projektu bo nie mam czasu aktualnie bardzo sie ciesze ze tak bombowo nowy dzial wystartowal,.. niespodziewalem sie takiego mocnego uderzenia :).. serio pozdro FotoAs
Yano Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Bardzo fajne. Wykonanie możnaby troche dopracować, ale sam koncept bardzo interesujący
Rekomendowane odpowiedzi