Napisano 2 Luty 200520 l A ja i z opery i z IE mam często problem z oglądaniem załączników :( nie widac często nawet ikonek i nie można w nie kliknąć :(
Napisano 2 Luty 200520 l Laser, ja też tak mam co jakis czas, ale dotyczy to w moim przypadku praktycznie wszystkich stron. Po paru dniach wszystko wraca do normy...
Napisano 7 Luty 200520 l dziwna sprawa, bo jak wynika z kalendarza dzisiaj urodziny obchodzą 3 osoby, a u mnie na stronie głównej forum wyświetlił się tylko jeden nick (Malefatal), a teraz znowu widzę dwa pozostałe, ale już bez Malefatala :| pozdrawiam
Napisano 28 Marzec 200519 l Autor chyba cos sie popsulo ;) "Linki: Query failed : SELECT * FROM `linkor_links_cache` WHERE site LIKE "max3d.pl" AND updatetime > 1112014939" nie wyswietla linkow ;)
Napisano 29 Marzec 200519 l tak tak ... ale to nie u mnie padla baza, mam nadzieje ze dzis to naprawia :)
Napisano 29 Marzec 200519 l w ZG w kazdej pracy po kliknieciu " View forum thread " nic sie nie dzieje, jak klikam przez "Otwórz w nowym oknie" to w nowym okienku otwiera mi sie ta sama strona :/. Tak tylko u mnie jest?
Napisano 1 Kwiecień 200519 l a ja mam taka sprawe, to raczej nie blad ale taka ciekawostka, na zegarze w windzie mam godz. 23:37 a na shoucie o tej samej porze jest 22:28, dlaczego tak jest? od czego zalezy zegar na shoucie?
Napisano 2 Kwiecień 200519 l mam strefe czasowa GMT +1:00 hour, Madrid, Paris :], nie sadze zeby to bylo przez to...:] dopiero wczoraj to zauwazylem, wczesniej tego nie bylo...:/
Napisano 2 Kwiecień 200519 l a na forum godzina sie zgadza ? jak tez jest inna to ustaw GMT o godzine do przodu i tyle ;]
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Marcin, tez jest inna ale nie o godzine tylko 9 minut :), w tym problem, albo i nie problem, po prostu chcialem powiedziec ze cos takiego ostatnio u mnie sie pojawilo, bo wczesniej bylo ok :] pzdr EDIT: w tym pierwszym moim poscie zle napisalem, miala byc roznica tylko 9 minut a nie godziny i 9 minut :) (mialo byc 23:28 zamiast 22:28 sorx za blad)
Napisano 7 Czerwiec 200519 l http://max3d.pl/tutoriale/kurs172/index.php chyba powinno trafic do dzialu o rhino czy tam innym nurbsowym a nie 3dstudio
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Przed chwilą miałem takie cos ze napisałem post a pozniej dałem nowe posty zobaczyłem ze ostatnim postem jest moj a tu sie okazuje ze nawet nie ma tego postu a zaznaczone jest ze ostatni ja napisałem posta.
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Ja już kilkakrotnie w przeciągu tygodnia miałem to samo: piszę post, wysyłam i... nic. Nie pojawił się. Ale mam go "naliczonego", i w panelu głównym forum jest zaznaczone, że jest nowy post mojego autorstwa, chociaż de facto sie nie pojawił.
Napisano 28 Wrzesień 200519 l piszesz go zapewne w dziale "mam newsa" tam posty są jak komentarze w newsach i nie są wliczane do ogułu ... :> Adek juz o tym mowil
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Hmmm...niewykluczone. Zwrócę na to uwagę. Jeśli coś takiego mi się zdarzy poza "newsami", to tu wrócę i o tym napiszę.
Napisano 28 Wrzesień 200519 l jeśli piszesz na głównej strone(kkomentarze) wtedy nie są wliczne a jeśli na forum, wtedy tak
Napisano 28 Wrzesień 200519 l jeśli piszesz na głównej strone(kkomentarze) wtedy nie są wliczne a jeśli na forum, wtedy tak A własnie ze nie ! Pisałem na forum i tego nie było, sprawdziłem komenty na głownej i było a więc cos nie tak.