Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja i z opery i z IE mam często problem z oglądaniem załączników :( nie widac często nawet ikonek i nie można w nie kliknąć :(

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dziwna sprawa, bo jak wynika z kalendarza dzisiaj urodziny obchodzą 3 osoby, a u mnie na stronie głównej forum wyświetlił się tylko jeden nick (Malefatal), a teraz znowu widzę dwa pozostałe, ale już bez Malefatala :|

pozdrawiam

Napisano

chyba cos sie popsulo ;) "Linki: Query failed : SELECT * FROM `linkor_links_cache` WHERE site LIKE "max3d.pl" AND updatetime > 1112014939" nie wyswietla linkow ;)

Napisano

w ZG w kazdej pracy po kliknieciu " View forum thread " nic sie nie dzieje, jak klikam przez "Otwórz w nowym oknie" to w nowym okienku otwiera mi sie ta sama strona :/. Tak tylko u mnie jest?

Napisano

a ja mam taka sprawe, to raczej nie blad ale taka ciekawostka, na zegarze w windzie mam godz. 23:37 a na shoucie o tej samej porze jest 22:28, dlaczego tak jest? od czego zalezy zegar na shoucie?

Napisano

mam strefe czasowa GMT +1:00 hour, Madrid, Paris :], nie sadze zeby to bylo przez to...:]

dopiero wczoraj to zauwazylem, wczesniej tego nie bylo...:/

Napisano

Marcin, tez jest inna ale nie o godzine tylko 9 minut :), w tym problem, albo i nie problem, po prostu chcialem powiedziec ze cos takiego ostatnio u mnie sie pojawilo, bo wczesniej bylo ok :]

pzdr

EDIT: w tym pierwszym moim poscie zle napisalem, miala byc roznica tylko 9 minut a nie godziny i 9 minut :) (mialo byc 23:28 zamiast 22:28 sorx za blad)

Napisano

Przed chwilą miałem takie cos ze napisałem post a pozniej dałem nowe posty zobaczyłem ze ostatnim postem jest moj a tu sie okazuje ze nawet nie ma tego postu a zaznaczone jest ze ostatni ja napisałem posta.

Napisano

Ja już kilkakrotnie w przeciągu tygodnia miałem to samo: piszę post, wysyłam i... nic. Nie pojawił się. Ale mam go "naliczonego", i w panelu głównym forum jest zaznaczone, że jest nowy post mojego autorstwa, chociaż de facto sie nie pojawił.

Napisano
jeśli piszesz na głównej strone(kkomentarze) wtedy nie są wliczne a jeśli na forum, wtedy tak

A własnie ze nie ! Pisałem na forum i tego nie było, sprawdziłem komenty na głownej i było a więc cos nie tak.