adek Napisano 16 Grudzień 2014 Share Napisano 16 Grudzień 2014 Nie jest to narzędzie, które pomoże wam zrobić coś konkretnego, ot taki eksperyment w HTML5 autorstwa Davida Li. Pełna treść: Zabawa cząsteczkami w przeglądarce - Volumetric Patricle Flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Grudzień 2014 Share Napisano 16 Grudzień 2014 swietne, byłoby miło gdyby webGL kiedyś - za dekadę lub wcześniej - stał się standardem ;) na razie u mnie chodzi 66k 1fps mniej wiecej na Chromie, na innych się nie odpala, java na cpu dałaby radę lepiej na tej maszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 16 Grudzień 2014 Share Napisano 16 Grudzień 2014 2mln prawie realtime u mnie bylo, tez chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 17 Grudzień 2014 Share Napisano 17 Grudzień 2014 chrome - 2 mln z lekką tylk o przycinką (full screen). Faaajna zabawka. Mam nadzieję że koleś doda opcję samodzielnego wstawiania emitterów i ich obracania....fajna zabawka i mega wydajna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 18 Grudzień 2014 Share Napisano 18 Grudzień 2014 u mnie 2 mln też prawie bez przycinki, kurcze, gość kod ma, władował by to w jakiś zjadliwy framework, żeby mozna było zapisywać do pliku i była by zajebioza, coś co w fumefx bym robił przez godziny tu mam od ręki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokmah Napisano 18 Grudzień 2014 Share Napisano 18 Grudzień 2014 2mln na FF i z lekkimi przecięciami. Dokładnie fajnie gdyby doszła opcja zapisywania tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 18 Grudzień 2014 Share Napisano 18 Grudzień 2014 Lekko przesunąć hue = Corona w akcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi