arturprx2 Napisano 18 Grudzień 2014 Napisano 18 Grudzień 2014 Na przełomie lata i jesieni powstało 51 renderów grzejników. Materiał szedł jak na taśmie i niektórym niestety brakuje polotu. Z braku czasu wszystko prosto z maxa. Soft: max + Vray.
W Art Napisano 18 Grudzień 2014 Napisano 18 Grudzień 2014 Witaj w klubie :) http://s15.postimg.org/gi1zjxrzv/grzej.jpg' alt='grzej.jpg'> image share[/img]
Hris Napisano 18 Grudzień 2014 Napisano 18 Grudzień 2014 Hejka chłopaki i dziewczyny :) W Art i arturprx2 - dla Was może i bez polotu bo po takiej ilości roboty w tym samym temacie może wszystko obrzydnąć :) Ale uważam że jak na tak mało ciekawy temat (grzejniki...) naprawdę się przyłożyliście. Co do arturprx2'a to są duże rendery (W Art dałeś tylko miniaturki, szkoda) i naprawdę są świetnie oświetlone te wizki i detal (szczególnie mi się podoba to zbliżenie na kabel podłączenia do prądu) jest interesujący. W Art - też wrzuć swoje renderki w osobny temat żeby można było pooglądać. Samymi wnętrzami już się znudziłem troszkę , a te wizki "produktowe" zmuszają Was grafików do naprawdę szukania pomysłu co wstawić i w gdzie z jakim świtałem żeby choć na chwilę zatrzymać uwagę widza. Wiadomo że nie wszystko jest "great", ale u arturprx2'a na kilku renderach napprawdę chwilę się zatrzymałem bo refleks był fajny czy kawałek cienia gdzieś na grzejniczku, czy obok, czy też detalik gdzieś tam zabłysnął. Jak dla mnie - bardzo fajnie wyszło! Pozdr
lukson7 Napisano 18 Grudzień 2014 Napisano 18 Grudzień 2014 "szczególnie mi się podoba to zbliżenie na kabel podłączenia do prądu", dokładnie, super detal. Cała reszta również interesująca. Brawo!
skalpel3d Napisano 18 Grudzień 2014 Napisano 18 Grudzień 2014 arturprx2 może zbrzydnąć sam to znam jak robię katalog domów przy 5 już człowiek niema pomysłów :) Ale rendery są naprawdę świetne :) mi tęż się cholernie podoba to ujecie z wtyczka ono zasługuje na fronta
Nathanielxd Napisano 18 Grudzień 2014 Napisano 18 Grudzień 2014 Renderek z wtyczką zdecydowanie mega!
arturprx2 Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Napisano 22 Grudzień 2014 Dzięki serdeczne, faktycznie grzałka elektryczna najciekawiej wyszła ... Może dlatego że klient nie wtrącał swoich 3 groszy ;) W Art, postaw temat ze swoim materiałem, chętnie podpatrzymy podobne wypociny :)
MichalNowak Napisano 23 Grudzień 2014 Napisano 23 Grudzień 2014 Dobry zestaw, choć nie wszystkie aranżacje do mnie trafiają. Generalnie całość dobrze odbieram. Widać dużo pracy, szczególnie przy niektórych detalach. Pozdrawiam Michał
Rekomendowane odpowiedzi