ptaszek Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Hejka, Kilka modeli za free, także do komercyjnego zastosowania. Modele do pobrania u mnie na Behance. Jak fajne to możecie tam zalajkować, będzie mi miło :) Dzięki!
JoseConseco Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Super modele. Czy można je również przerabiać do własnych zastosowań?
ptaszek Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Napisano 19 Grudzień 2014 Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :)
Hris Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Bardzo dziękuję:)
uzumakishadow Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Niebywała hojność! Jeszcze nie sprawdzałem ale w chwili z miłą chęcią sobie potestuję tak fajne obiekty! Na główną z nim! Dzięki!
ptaszek Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Napisano 19 Grudzień 2014 Dzieki :) @W Art sprobuj przez blendera moze do fbx'a
skalpel3d Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 Zawsze byłem za altruistami :) a szkoda że w dzisiejszych czasach ich tak mało Maćku wielki plusior :)
Temporal Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:>
Reynevan Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 Nie musisz sie az tak poświęcać. Wystarczy, ze przestaniesz spamować.
skalpel3d Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 Reynevan chyba ci się pojęcia pomyliły :) a Temporal ma całkowitą racje ze to jakaś durnota jest z dawaniem frontów za wypowiedzi ten element miał się odnosić do oceny prac graficznych a nie wypowiedzi. Do tego są podziękowania, no w tym dziale plusy :)
Azbesty Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:> hahhahaha ! dobre, nie no wszystkie te prace miały fronta więc modele tych prac jakby nie patrzeć w pewien sposób wrzucenie na front słuszna decyzja chociaż news byłby chyba bardziej adekwatny.
uzumakishadow Napisano 20 Grudzień 2014 Napisano 20 Grudzień 2014 @skalpel3d @azbesty No ale przeciezto jest jako news a nie jako front front. Poza tym cytując nieco klasyka. Należy się? Należy, bo takie inicjatywy jednostek trzeba wspierać( w końcu stanowimy jakieś tam, mniej lub bardziej porąbane ale community). "Więc na ch...olerę dalej drażyć temat":)"
Rekomendowane odpowiedzi