Napisano 19 Grudzień 201410 l Hejka, Kilka modeli za free, także do komercyjnego zastosowania. Modele do pobrania u mnie na Behance. Jak fajne to możecie tam zalajkować, będzie mi miło :) Dzięki!
Napisano 19 Grudzień 201410 l Autor Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :)
Napisano 19 Grudzień 201410 l Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Bardzo dziękuję:)
Napisano 19 Grudzień 201410 l Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Niebywała hojność! Jeszcze nie sprawdzałem ale w chwili z miłą chęcią sobie potestuję tak fajne obiekty! Na główną z nim! Dzięki!
Napisano 20 Grudzień 201410 l Zawsze byłem za altruistami :) a szkoda że w dzisiejszych czasach ich tak mało Maćku wielki plusior :)
Napisano 20 Grudzień 201410 l Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:>
Napisano 20 Grudzień 201410 l Reynevan chyba ci się pojęcia pomyliły :) a Temporal ma całkowitą racje ze to jakaś durnota jest z dawaniem frontów za wypowiedzi ten element miał się odnosić do oceny prac graficznych a nie wypowiedzi. Do tego są podziękowania, no w tym dziale plusy :)
Napisano 20 Grudzień 201410 l Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:> hahhahaha ! dobre, nie no wszystkie te prace miały fronta więc modele tych prac jakby nie patrzeć w pewien sposób wrzucenie na front słuszna decyzja chociaż news byłby chyba bardziej adekwatny.
Napisano 20 Grudzień 201410 l @skalpel3d @azbesty No ale przeciezto jest jako news a nie jako front front. Poza tym cytując nieco klasyka. Należy się? Należy, bo takie inicjatywy jednostek trzeba wspierać( w końcu stanowimy jakieś tam, mniej lub bardziej porąbane ale community). "Więc na ch...olerę dalej drażyć temat":)"