Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka,

Kilka modeli za free, także do komercyjnego zastosowania.

Modele do pobrania u mnie na Behance.

Jak fajne to możecie tam zalajkować, będzie mi miło :)

Dzięki!

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :)

Bardzo dziękuję:)

Napisano
Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :)

Niebywała hojność!

Jeszcze nie sprawdzałem ale w chwili z miłą chęcią sobie potestuję tak fajne obiekty!

Na główną z nim!

Dzięki!

Napisano

Zawsze byłem za altruistami :) a szkoda że w dzisiejszych czasach ich tak mało Maćku wielki plusior :)

Napisano

Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:>

Napisano

Reynevan chyba ci się pojęcia pomyliły :) a Temporal ma całkowitą racje ze to jakaś durnota jest z dawaniem frontów za wypowiedzi ten element miał się odnosić do oceny prac graficznych a nie wypowiedzi. Do tego są podziękowania, no w tym dziale plusy :)

Napisano
Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:>

hahhahaha ! dobre, nie no wszystkie te prace miały fronta więc modele tych prac jakby nie patrzeć w pewien sposób wrzucenie na front słuszna decyzja chociaż news byłby chyba bardziej adekwatny.

Napisano

@skalpel3d

@azbesty

No ale przeciezto jest jako news a nie jako front front.

Poza tym cytując nieco klasyka. Należy się? Należy, bo takie inicjatywy jednostek trzeba wspierać( w końcu stanowimy jakieś tam, mniej lub bardziej porąbane ale community). "Więc na ch...olerę dalej drażyć temat":)"