ptaszek Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Hejka, Kilka modeli za free, także do komercyjnego zastosowania. Modele do pobrania u mnie na Behance. Jak fajne to możecie tam zalajkować, będzie mi miło :) Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoseConseco Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Super modele. Czy można je również przerabiać do własnych zastosowań? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hris Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Bardzo dziękuję:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
W Art Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Jakoś nie mogę zaimportować do maxa ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzumakishadow Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Dzieki :) Jasne ze tak. Sciagasz i sa Twoje i robisz z nimi co chcesz :) Niebywała hojność! Jeszcze nie sprawdzałem ale w chwili z miłą chęcią sobie potestuję tak fajne obiekty! Na główną z nim! Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 Dzieki :) @W Art sprobuj przez blendera moze do fbx'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reynevan Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Front! Nalezy wspierac takich ludzi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Zawsze byłem za altruistami :) a szkoda że w dzisiejszych czasach ich tak mało Maćku wielki plusior :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporal Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reynevan Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Nie musisz sie az tak poświęcać. Wystarczy, ze przestaniesz spamować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Reynevan chyba ci się pojęcia pomyliły :) a Temporal ma całkowitą racje ze to jakaś durnota jest z dawaniem frontów za wypowiedzi ten element miał się odnosić do oceny prac graficznych a nie wypowiedzi. Do tego są podziękowania, no w tym dziale plusy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azbesty Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Chyba zaczne rozdawac modele na max3d, latwiej bedzie o fronta, po co sie meczyc renderami?:> hahhahaha ! dobre, nie no wszystkie te prace miały fronta więc modele tych prac jakby nie patrzeć w pewien sposób wrzucenie na front słuszna decyzja chociaż news byłby chyba bardziej adekwatny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzumakishadow Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 @skalpel3d @azbesty No ale przeciezto jest jako news a nie jako front front. Poza tym cytując nieco klasyka. Należy się? Należy, bo takie inicjatywy jednostek trzeba wspierać( w końcu stanowimy jakieś tam, mniej lub bardziej porąbane ale community). "Więc na ch...olerę dalej drażyć temat":)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts