Napisano 20 Grudzień 201410 l Cześć! Przedstawiamy wizualizacje armatury firmy Excellent, które wykonaliśmy tej jesieni. Na projekt składały się 24 rendery baterii umywalkowych, przysznicowych, wannowych i bidetowych w pół aranżach. Głowne założenie było takie aby aranże utrzymać w czarnej kolorystyce z pomarańczowym akcentem nawiązującym do loga serii - Axel. Dodatkowo produkty zostały podzielone na odrębne podserie: Athena, Apomea, Platania i Roma które wymagały odrębnych aranżacji. Soft to klasycznie 3ds max, vray, photoshop i MB looks. C&C mile widziane :)
Napisano 21 Grudzień 201410 l Świetnie, czyściutko, studyjnie. Czadowy kamień na ostatnich renderach i krople ;)
Napisano 23 Grudzień 201410 l Bardzo mi się podoba:) Duży plus za światło i blinki. Ekstra, że udało się Wam to "sprzedać" na innej aranżacji niż zazwyczaj. Podoba mi się stonowana kolorystyka i kolor przewodni nawiązujący do logo. Na ostatnim składzie wszystko spójnie siedzi, jest dobrze. Ostatnio chyba zamieszczaliście rynny, jak pamiętam też się na tym zatrzymałem na chwile. Ładnie Wam to wychodzi :) Dobra robota. Pozdrawiam Michał
Napisano 23 Grudzień 201410 l Świetne. Nie sposób opisać wszystkiego więc, streszczę: piękny chrom, super kompozycja oraz dobór kamienia i płytek.
Napisano 29 Grudzień 201410 l Autor Dzięki wszystkim za pozytywny odbiór :) @MichalNowak Tak, rynny też były nasze. Dzięki!
Napisano 30 Grudzień 201410 l Jakość piękna :) Tylko zbyt jak dla mnie spłaszczona perspektywa, co na niektórych ujęciach daje sie we znaki. ;)
Napisano 30 Grudzień 201410 l Zacnie! kawał solidnej roboty, wszystko mi się podoba :) pozdrawiam, P.
Napisano 23 Styczeń 201510 l Autor olaf, MaxymilianMax, Pionier, Bonifatz, maroo - Dzięki! :) rakiety - shader ściany jest bardzo prosty, załatwiony jedną mapą w bw ;)