millarc Napisano 20 Grudzień 2014 Share Napisano 20 Grudzień 2014 Cześć! Przedstawiamy wizualizacje armatury firmy Excellent, które wykonaliśmy tej jesieni. Na projekt składały się 24 rendery baterii umywalkowych, przysznicowych, wannowych i bidetowych w pół aranżach. Głowne założenie było takie aby aranże utrzymać w czarnej kolorystyce z pomarańczowym akcentem nawiązującym do loga serii - Axel. Dodatkowo produkty zostały podzielone na odrębne podserie: Athena, Apomea, Platania i Roma które wymagały odrębnych aranżacji. Soft to klasycznie 3ds max, vray, photoshop i MB looks. C&C mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 20 Grudzień 2014 Share Napisano 20 Grudzień 2014 Bardzo Bardzo ładne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 21 Grudzień 2014 Share Napisano 21 Grudzień 2014 Świetnie, czyściutko, studyjnie. Czadowy kamień na ostatnich renderach i krople ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 23 Grudzień 2014 Share Napisano 23 Grudzień 2014 Bardzo mi się podoba:) Duży plus za światło i blinki. Ekstra, że udało się Wam to "sprzedać" na innej aranżacji niż zazwyczaj. Podoba mi się stonowana kolorystyka i kolor przewodni nawiązujący do logo. Na ostatnim składzie wszystko spójnie siedzi, jest dobrze. Ostatnio chyba zamieszczaliście rynny, jak pamiętam też się na tym zatrzymałem na chwile. Ładnie Wam to wychodzi :) Dobra robota. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 23 Grudzień 2014 Share Napisano 23 Grudzień 2014 Świetne. Nie sposób opisać wszystkiego więc, streszczę: piękny chrom, super kompozycja oraz dobór kamienia i płytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
millarc Napisano 29 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2014 Dzięki wszystkim za pozytywny odbiór :) @MichalNowak Tak, rynny też były nasze. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Grudzień 2014 Share Napisano 29 Grudzień 2014 rewelacja. jedyny minus to sprzątaczka stawka x7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 30 Grudzień 2014 Share Napisano 30 Grudzień 2014 Jakość piękna :) Tylko zbyt jak dla mnie spłaszczona perspektywa, co na niektórych ujęciach daje sie we znaki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Grudzień 2014 Share Napisano 30 Grudzień 2014 Zacnie! kawał solidnej roboty, wszystko mi się podoba :) pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 6 Styczeń 2015 Share Napisano 6 Styczeń 2015 Doprawdy eye candy ! *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroo Napisano 8 Styczeń 2015 Share Napisano 8 Styczeń 2015 Świetne wizki! Cieszą oko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakiety Napisano 16 Styczeń 2015 Share Napisano 16 Styczeń 2015 Czy możesz zdradzić jak zrobiłeś shader ciemnego tynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
millarc Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2015 olaf, MaxymilianMax, Pionier, Bonifatz, maroo - Dzięki! :) rakiety - shader ściany jest bardzo prosty, załatwiony jedną mapą w bw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi