Napisano 22 Grudzień 201410 l Szukam pewnej piosenki, piosenka zaczyna się na follow me a w refrenie ma o o I'm (...) I'm (...) Śpiewa ją jakiś facet co to jest za piosenka pomoże ktoś ?? Wydaje mi się że ta piosenka jest stara.
Napisano 23 Grudzień 201410 l Zwrot "follow me" kojarzy mi sie tylko z tym Edytowane 23 Grudzień 201410 l przez Reynevan
Napisano 23 Grudzień 201410 l Autor To nie ta piosenka, tamta jest bardzo stara już ją kilka razy słyszałem w życiu, a poda może ktoś stronkę co wszystkie stacje radiowe z Częstochowy będą co bo znam date i godzine ale nie pamiętam nazwy stacj
Napisano 23 Grudzień 201410 l Autor Nie wiem, nie znam się do końca ale szybka i fajna, wpada w ucho. Wiem że jak już pisałem jest to stara piosenka
Napisano 23 Grudzień 201410 l Autor Była bardzo melodyjna i przyjemna, naprawdę nie znam się aż tak na muzyce.
Napisano 26 Grudzień 201410 l depeche mode - stripped?? pewnie chodzi o coś z lat 80, ale do opisu najwięcej wnosi "leciało jakoś tam tam tam tararam tam tam tararam tam ?" ;) hyhyhyh
Napisano 26 Grudzień 201410 l Była bardzo melodyjna i przyjemna, naprawdę nie znam się aż tak na muzyce. no ale chyba jesteś określić jaki instrument tam był :P
Napisano 26 Grudzień 201410 l Autor Nie to nie to ale kolega 1pudel ma racje że to leciało jakoś tak "tam tam tam tararam tam tam tararam tam"
Napisano 27 Grudzień 201410 l Malo masz portali razem z forami dotyczącymi muzyki? Gdyby chodziło ci o jakies efekty specjalne uzyte w teledysku to moglbys sie tu zapytac.