Nezumi Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 Cinematic jak zwykle swietny, szkoda, ze tak zrabali sama gre. Niedlugo jakis darmowy DLC wychodzi.. Osobiscie brne przez "trojke" dopiero. O technicznej stronie filmiku sie nie wypowiem bo to dla mnie kosmos. Nie wiem co mozna by tam poprawic. Z reszta wizualnie te gry tez stoja na fantastycznym poziomie i tylko szkoda, ze zbugowane, na szybko wypuszczane, niedopracowane... Pewnie jakis bubek z marketingu naciska na devow :D
Lesiu Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 No to jest właśnie cinematic do tego darmowego DLC. Przed Tobą najlepsza część - Black Flag - dla mnie najlepsza gra wszech czasów :) A Unity porażka wszech czasów.
ezils Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 Dla mnie nic nie przebije AC2 i Brotherhood. Black Flag super do pewnego momentu, pozniej już nudza te walki statkami oraz fabularnie stoi na miernym poziomie. To nie ten poziom co ww czesci. Cinematic swietny, wszystkie mi sie podobaja z serii gry.
olaf Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 klasa jak zawsze. mam wielką nadzieję, ze dodatek wypali. Tyle genialnej roboty artystów zniszczone przez jakiegoś faga z managementu.
Nezumi Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 No to jest właśnie cinematic do tego darmowego DLC. Przed Tobą najlepsza część - Black Flag - dla mnie najlepsza gra wszech czasów :) A Unity porażka wszech czasów. Ta, tez sie jaram, uwielbiam pirackie klimaty i lezy sobie zakupione Black Flag. Plusem tego, ze nie mam czasu na gry i ze zawsze gram sporo po premierze (odkad przestalem piracic :P) jest fakt, ze wszystko kosztuje smieszne pieniadze na wyprzedazach i ze wyszly juz wszystkie mozliwe patche :D Szkoda ze zwalili Unity - moze popatchuja to jakos sensownie jeszcze. Bo wizualnie te ich gry sa jak maszyny czasy pomalu. Boston/Nowy York w trojce mnie zachwycaja (i to jak postac brnie w sniegu :O ). Poskakalo by sie po dawnym Paryzu..
veti Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 Unity ukończyłem - od strony artystycznej to prawdziwe arcydzieło. Jednak za całą resztę należą się im solidne baty - mam nadzieje, że Ubisoft dostał po portfelu za tą część jako dowód, że nie można sobie lecieć w kulki.
Rekomendowane odpowiedzi