danek Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Elo, Poniżej kilka konceptów (a właściwie key-shotów), które miałem wielką przyjemność zrobić do 'The Evil Within'. Mam nadzieję, że się choć trochę przyczyniłem do ostatecznego klimatu gierki. Więcej konceptów i cz-b szkiców wrzuciłem na ArtStation (link w stopce) zapraszam:) Edited January 20, 2015 by danek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DPFantasy Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Widziałem gre ;) Prace na najwyższym poziomie fajnie że się znami podzieliłeś kolejna teczka do której będę zaglądał po kilkanaście razy żeby patrzeć patrzeć i patrzeć... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 koncept nr 3 widziałem na forum z grami, no proszę nie pomyslałbym że ich autorem jest polak, prze-kozackie rysunki, mógłbyś zdradzić ile czasu zajmuje taki jeden koncepcik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danek Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 DPFantasy - dzięki; ale nie planuję żeby to była teczka - wątek dotyczy tylko prac które wykonałem do 'TEW' tr3buh - kolor to jeden raczej pracowity dzień ale musisz do tego doliczyć czas na: "przetrawienie" materiałów od klienta, zebranie refek, wykonanie 2-4 cz-b szkiców + poprawki do szkiców i do ostatecznego konceptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DPFantasy Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 danek: no wiem chodziło mi o to że będę te prace które wrzuciłeś podziwiał i wracał do nich żeby tylko popatrzeć i nacieszyć oczy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ottom Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Niesamowite prace! nie jestem w stanie powiedzieć która praca najlepsza:D wszystkie mi się równie podobają :D gratuluje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
telthona Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 o prosze :D fajne rzeczy! :) szczególnie druga i czwarta od góry grafika robią wrażenie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignitioner Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 NAAAAAAJS:) 3 czaderska, jak by swiniaka na kiełby przerabiał:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts