danek Napisano 20 Styczeń 2015 Napisano 20 Styczeń 2015 (edytowane) Elo, Poniżej kilka konceptów (a właściwie key-shotów), które miałem wielką przyjemność zrobić do 'The Evil Within'. Mam nadzieję, że się choć trochę przyczyniłem do ostatecznego klimatu gierki. Więcej konceptów i cz-b szkiców wrzuciłem na ArtStation (link w stopce) zapraszam:) Edytowane 20 Styczeń 2015 przez danek
DPFantasy Napisano 20 Styczeń 2015 Napisano 20 Styczeń 2015 Widziałem gre ;) Prace na najwyższym poziomie fajnie że się znami podzieliłeś kolejna teczka do której będę zaglądał po kilkanaście razy żeby patrzeć patrzeć i patrzeć... ^^
tr3buh Napisano 20 Styczeń 2015 Napisano 20 Styczeń 2015 koncept nr 3 widziałem na forum z grami, no proszę nie pomyslałbym że ich autorem jest polak, prze-kozackie rysunki, mógłbyś zdradzić ile czasu zajmuje taki jeden koncepcik?
danek Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Napisano 22 Styczeń 2015 DPFantasy - dzięki; ale nie planuję żeby to była teczka - wątek dotyczy tylko prac które wykonałem do 'TEW' tr3buh - kolor to jeden raczej pracowity dzień ale musisz do tego doliczyć czas na: "przetrawienie" materiałów od klienta, zebranie refek, wykonanie 2-4 cz-b szkiców + poprawki do szkiców i do ostatecznego konceptu
DPFantasy Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 danek: no wiem chodziło mi o to że będę te prace które wrzuciłeś podziwiał i wracał do nich żeby tylko popatrzeć i nacieszyć oczy :)
Ottom Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 Niesamowite prace! nie jestem w stanie powiedzieć która praca najlepsza:D wszystkie mi się równie podobają :D gratuluje ;)
telthona Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 o prosze :D fajne rzeczy! :) szczególnie druga i czwarta od góry grafika robią wrażenie :D
ignitioner Napisano 8 Luty 2015 Napisano 8 Luty 2015 NAAAAAAJS:) 3 czaderska, jak by swiniaka na kiełby przerabiał:)
Rekomendowane odpowiedzi