Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Elo,

Poniżej kilka konceptów (a właściwie key-shotów), które miałem wielką przyjemność zrobić do 'The Evil Within'. Mam nadzieję, że się choć trochę przyczyniłem do ostatecznego klimatu gierki. Więcej konceptów i cz-b szkiców wrzuciłem na ArtStation (link w stopce) zapraszam:)daniel-rudnicki-mental-asylum.jpg?141347701407_Re-born.jpg?140118098110_4AA_rev.jpg?1401180992daniel-rudnicki-house2-interior.jpg?1412689348daniel-rudnicki-village2.jpg?1413476947daniel-rudnicki-hallway.jpg?1413476786

Edytowane przez danek

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widziałem gre ;) Prace na najwyższym poziomie fajnie że się znami podzieliłeś kolejna teczka do której będę zaglądał po kilkanaście razy żeby patrzeć patrzeć i patrzeć... ^^

Napisano

koncept nr 3 widziałem na forum z grami, no proszę nie pomyslałbym że ich autorem jest polak, prze-kozackie rysunki, mógłbyś zdradzić ile czasu zajmuje taki jeden koncepcik?

Napisano
  • Autor

DPFantasy - dzięki; ale nie planuję żeby to była teczka - wątek dotyczy tylko prac które wykonałem do 'TEW'

tr3buh - kolor to jeden raczej pracowity dzień ale musisz do tego doliczyć czas na: "przetrawienie" materiałów od klienta, zebranie refek, wykonanie 2-4 cz-b szkiców + poprawki do szkiców i do ostatecznego konceptu

Napisano

danek: no wiem chodziło mi o to że będę te prace które wrzuciłeś podziwiał i wracał do nich żeby tylko popatrzeć i nacieszyć oczy :)

Napisano

Niesamowite prace! nie jestem w stanie powiedzieć która praca najlepsza:D wszystkie mi się równie podobają :D gratuluje ;)

Napisano

o prosze :D fajne rzeczy! :) szczególnie druga i czwarta od góry grafika robią wrażenie :D