hcpiter Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, Chciałbym przedstawić ostatni projekt i wizualizację. Pozdrawiam
Hris Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Dla mnie ujęcie 2 i 3 miazga, photoreal. Świetnie oświetlone - czego używałeś? Jeśli Vray to samo Vraysun i vraysky (może plus vraylights w oknach) ??? czy może liczone Coroną?
MichalNowak Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Świetna kontrola barw i kontrastów! Osobiście bliżej mi do ciemnego wnętrza :)
xmass Napisano 21 Styczeń 2015 Napisano 21 Styczeń 2015 Hoho! Piękne światło. Na pierwszym obrazku w oczy wbija szpile kanciate krzesełko (te zaraz na pierwszym planie). Ledwo widać, ale widać ;) Świetna robota!
pionix Napisano 22 Styczeń 2015 Napisano 22 Styczeń 2015 Bardzo pozytywne! Ciekawi mnie bardzo jakie jest postpro :)
hcpiter Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Napisano 22 Styczeń 2015 Hris- Dzięki. Tym razem liczone coroną w sumie to pierwszy większy projekt gdzie użyłem tego silnika. Święcone HDRI i doświetlane gdzie nie gdzie ies`ami MichalNowak- Dzięki wielkie ! Ciemniejsza mniej oczy męczy :) xmass- Dziękuje ! O widzisz wypadło mi to, ale obiecuję następnym razem TS na x100 będzie ;) pionix- Dzięki ! Co do postpro to problem był z materialami i gamma 2.2 Poza tym był to pierwszy większy projekt w Coronie, do tego dość stary wiec z 3-4 wersje do tylu corony a wiec błądziłem jak ślepiec :) Pozdrawiam
jacekszy0 Napisano 25 Styczeń 2015 Napisano 25 Styczeń 2015 Na 3 ujęciu chyba defaultowe maxowe okno :D ? Ciekawi mnie jedna rzecz: Panowie czy modelujecie zazwyczaj wnętrze kuchenek i piekarników ;) ?
Zbychowaty Napisano 26 Styczeń 2015 Napisano 26 Styczeń 2015 Hej :) Napisz coś o nastawach Corony i ile czasu Ci się jedno ujęcie liczyło. Obrazki fajne. Jaki materiał użyłeś na podłodze, bo mam wrażenie, że to jakiś kamień choć bez powiększenia przypomina osb. Pozdrawiam :)
hcpiter Napisano 27 Styczeń 2015 Autor Napisano 27 Styczeń 2015 Dziękuję za front page :) jacekszy0- Wnętrza kuchenek przeważnie modelujemy, oczywiście jak jest więcej czasu, ale nie jest to jakieś szczegółowe modelowanie. Zbychowaty- siema Zbychu! Dzięki, obrazki się liczyły jakoś 2h na ujęcie(standard ustawienia ponieważ to były początki Corony i nie bardzo rozumiałem co zmieniać by było lepiej jakościowo, teraz bym zrobił trochę bardziej Hi settings ;p ). Podłoga to płyty kamienne :) Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi