Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Chciałbym przedstawić ostatni projekt i wizualizację.

LRCugaX.jpg

QEKZIEP.jpg

cuTltbI.jpg

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie ujęcie 2 i 3 miazga, photoreal. Świetnie oświetlone - czego używałeś? Jeśli Vray to samo Vraysun i vraysky (może plus vraylights w oknach) ??? czy może liczone Coroną?

Napisano

Hoho! Piękne światło. Na pierwszym obrazku w oczy wbija szpile kanciate krzesełko (te zaraz na pierwszym planie). Ledwo widać, ale widać ;)

Świetna robota!

Napisano
  • Autor

Hris- Dzięki. Tym razem liczone coroną w sumie to pierwszy większy projekt gdzie użyłem tego silnika. Święcone HDRI i doświetlane gdzie nie gdzie ies`ami

MichalNowak- Dzięki wielkie ! Ciemniejsza mniej oczy męczy :)

xmass- Dziękuje ! O widzisz wypadło mi to, ale obiecuję następnym razem TS na x100 będzie ;)

pionix- Dzięki ! Co do postpro to problem był z materialami i gamma 2.2 Poza tym był to pierwszy większy projekt w Coronie, do tego dość stary wiec z 3-4 wersje do tylu corony a wiec błądziłem jak ślepiec :)

Pozdrawiam

Napisano

Na 3 ujęciu chyba defaultowe maxowe okno :D ? Ciekawi mnie jedna rzecz: Panowie czy modelujecie zazwyczaj wnętrze kuchenek i piekarników ;) ?

Napisano

Hej :) Napisz coś o nastawach Corony i ile czasu Ci się jedno ujęcie liczyło. Obrazki fajne. Jaki materiał użyłeś na podłodze, bo mam wrażenie, że to jakiś kamień choć bez powiększenia przypomina osb. Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Dziękuję za front page :)

jacekszy0- Wnętrza kuchenek przeważnie modelujemy, oczywiście jak jest więcej czasu, ale nie jest to jakieś szczegółowe modelowanie.

Zbychowaty- siema Zbychu! Dzięki, obrazki się liczyły jakoś 2h na ujęcie(standard ustawienia ponieważ to były początki Corony i nie bardzo rozumiałem co zmieniać by było lepiej jakościowo, teraz bym zrobił trochę bardziej Hi settings ;p ). Podłoga to płyty kamienne :)

Pozdrawiam !

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.