ptaszek Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 (edytowane) Hejka, Chcialem sie pochwalic ostatnim z moich blenderowych renderow. Jako ze jeszcze swieze to jestem jeszcze zadowlony wiec wrzucam. Po wiecej renderow Blenderowych zapraszam na portfolio. Model ze squir.com. up: dorzucam lokacje: high res FULLHD Edytowane 27 Luty 2015 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Luty 2015 Autor Share Napisano 27 Luty 2015 odkopuje, apdejtuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Luty 2015 Share Napisano 27 Luty 2015 Piękne rendery, jak z oficjalnego katalogu BMW :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 27 Luty 2015 Share Napisano 27 Luty 2015 Co tu dużo pisać, miazga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cgiout Napisano 27 Luty 2015 Share Napisano 27 Luty 2015 Wow. I love the first rendering. Really realistic reflections and paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Luty 2015 Autor Share Napisano 27 Luty 2015 Dzieki Pany :) Thanks Cgiout! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 27 Luty 2015 Share Napisano 27 Luty 2015 Ło panie bardzo smacznie to wygląda ! Dobra robota ! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 27 Luty 2015 Share Napisano 27 Luty 2015 Pierwsze najfajniejsze. Model także twój? Qrde muszę zasiąść do tego blendka w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Luty 2015 Autor Share Napisano 27 Luty 2015 Dzieki! Kurcze nie.. zapomnialem napisac ze model nie moj :) takze tylko materialy i render i post moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Luty 2015 Share Napisano 27 Luty 2015 no mega ogarnales temat, rzadzisz w blenderze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profeska Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 Pierwsza bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50Groszy Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 Rendery rzeczywiście wspaniałe! Chciałem prosić, czy mógłbyś się podzielić ustawieniami materiałów? Ostatnio też próbowałem coś wyrenderować (Audi Q7 w ukończonych) ale efekt jest biedny w porównaniu do tego tutaj :) Co prawda najwięcej robi światło, ale złe materiały zniszczą każdy render :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 2 Marzec 2015 Autor Share Napisano 2 Marzec 2015 Dzieki Panowie :) @50Groszy materialy jak materialy :) bardzo proste jedyne co to car paint troche pomeczylem bo najwazniejszy. Tutaj masz node tree. Generalnie staram sie ostatnio osiagnac dobre BTY bez dzielenia na passy. Wtedy wychodzi naturalniej wg mnie. https://www.behance.net/gallery/24045865/BMW-2-Series-City-Centre-Night :) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 nauczaj blendera, bede pierwszy w kolejce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 3 Marzec 2015 Autor Share Napisano 3 Marzec 2015 Dzieks :) Pionier blender to czysta frajda :) Kluczem jest konfiguracja skrotow pod siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50Groszy Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Bardzo dziękuję! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaack Napisano 5 Marzec 2015 Share Napisano 5 Marzec 2015 Naprawdę robi wrażenie :) pierwszy render wbił mnie w fotel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi