Napisano 3 Luty 201510 l Hejka, Chcialem sie pochwalic ostatnim z moich blenderowych renderow. Jako ze jeszcze swieze to jestem jeszcze zadowlony wiec wrzucam. Po wiecej renderow Blenderowych zapraszam na portfolio. Model ze squir.com. up: dorzucam lokacje: high res FULLHD Edytowane 27 Luty 201510 l przez ptaszek
Napisano 27 Luty 201510 l Pierwsze najfajniejsze. Model także twój? Qrde muszę zasiąść do tego blendka w końcu.
Napisano 27 Luty 201510 l Autor Dzieki! Kurcze nie.. zapomnialem napisac ze model nie moj :) takze tylko materialy i render i post moje.
Napisano 2 Marzec 201510 l Rendery rzeczywiście wspaniałe! Chciałem prosić, czy mógłbyś się podzielić ustawieniami materiałów? Ostatnio też próbowałem coś wyrenderować (Audi Q7 w ukończonych) ale efekt jest biedny w porównaniu do tego tutaj :) Co prawda najwięcej robi światło, ale złe materiały zniszczą każdy render :D
Napisano 2 Marzec 201510 l Autor Dzieki Panowie :) @50Groszy materialy jak materialy :) bardzo proste jedyne co to car paint troche pomeczylem bo najwazniejszy. Tutaj masz node tree. Generalnie staram sie ostatnio osiagnac dobre BTY bez dzielenia na passy. Wtedy wychodzi naturalniej wg mnie. https://www.behance.net/gallery/24045865/BMW-2-Series-City-Centre-Night :) pozdrowienia
Napisano 3 Marzec 201510 l Autor Dzieks :) Pionier blender to czysta frajda :) Kluczem jest konfiguracja skrotow pod siebie :)