MaRCuSZ Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Witam! Przedstawiam kolejną realizację dla firmy Sonokinetic, specjalizującej się w tworzeniu sampli muzycznych i dźwiękowych. Tym razem tematem jest pojedynek dwóch statków. Kreditsy jak zwykle: Tomek Maroński - reżyseria, matte paint Marek Gajowski - layout, modelowanie, animacja, rendering, sim, compo Technikalia: 3d, fluidy, render - Maya, Arnold. Woda - Realflow. Compo - Nuke. Linki: Film: Making Of: Miłego seansu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagloowka Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Fajny klimat. Trochę brakuje mi jakiegoś ludzkiego bohatera ale zrozumiałe dlaczego go nie ma :) przyjemnie się to ogląda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiler Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Super robota :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncle Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 niezla robota jak na 2 osoby :), ile calosc zajela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio_mal Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 świetnie wyszło, dobrze zagrałeś światełkiem. Gratuluje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRCuSZ Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Racja, zapomniałem napisać - całość zaczęła się w połowie września 2014, skończyła na początku stycznia 2015. Wszystko robione wieczorami, nocami, po godzinach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRZYG Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 O kuźwa, TOP ROW! Wypas maksymalnie, można co prawda miejscami pomarudzić, ale jak na dwie osoby to ukłon bez marudzenia :) EDIT: Jednak pomarudzę. Mianowicie wpakowaliście w projekt kupę czasu i efekt końcowy jest więcej niż zacny +przygotowaliście całkiem sensowny making of. Tymczasem na max3d.pl zostało to wrzucone jak psu kasza ;P Filmy nie osadzone, jakies linki, jakięs obrazki w miniaturkach. Ludziska drodzy, to powinien być wątek na 50 metrów długości, albo i artykuł na głównej stronie. No trochę energii w self promo, pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathanielxd Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 No świetnie to wyszło! Dodatkowo ukłony, że po godzinach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRCuSZ Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Dla zainteresowanych link do filmu w hd (ten na vimeo niestety taki nie jest): Link to comment Share on other sites More sharing options...
norden Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Fajne fajne. Mam nadzieje ze zainspiruje troche osob do rozpoczynania wlasnych krotkich filmidel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 fajne, naprawdę super poziom. Nie wiem czemu nie wchodziłem tu wcześniej. Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin-flash Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 klasa to jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
natas Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Cudne po prostu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blukazs Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 ...może nie będę "hejtować" ale kurcze, jak sie chce to sie da, a gdy w RP [r.i.p.] XD mowilem zeby zrobic jakis prosty fajny cinematik to mówili "nie da sie, za maly zespół" no wiec zrobili co zrobili ze swoim ravens cryem, a niestety ta animacja mi przypomniala ten koszmar przez ktory chwile przechodzilem :) Chodzi mi o to ze jednak sie da zrobic coś bardzo fajnego na poziomie i to w dwie osoby w ktorkim czasie! Gratulacje i ukłony!!! pozdro dla tych co mówią ze sie "nie da". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts