Napisano 17 Marzec 20159 l Witam! Przedstawiam kolejną realizację dla firmy Sonokinetic, specjalizującej się w tworzeniu sampli muzycznych i dźwiękowych. Tym razem tematem jest pojedynek dwóch statków. Kreditsy jak zwykle: Tomek Maroński - reżyseria, matte paint Marek Gajowski - layout, modelowanie, animacja, rendering, sim, compo Technikalia: 3d, fluidy, render - Maya, Arnold. Woda - Realflow. Compo - Nuke. Linki: Film: Making Of: Miłego seansu!
Napisano 17 Marzec 20159 l Fajny klimat. Trochę brakuje mi jakiegoś ludzkiego bohatera ale zrozumiałe dlaczego go nie ma :) przyjemnie się to ogląda :)
Napisano 18 Marzec 20159 l Autor Racja, zapomniałem napisać - całość zaczęła się w połowie września 2014, skończyła na początku stycznia 2015. Wszystko robione wieczorami, nocami, po godzinach.
Napisano 26 Marzec 20159 l O kuźwa, TOP ROW! Wypas maksymalnie, można co prawda miejscami pomarudzić, ale jak na dwie osoby to ukłon bez marudzenia :) EDIT: Jednak pomarudzę. Mianowicie wpakowaliście w projekt kupę czasu i efekt końcowy jest więcej niż zacny +przygotowaliście całkiem sensowny making of. Tymczasem na max3d.pl zostało to wrzucone jak psu kasza ;P Filmy nie osadzone, jakies linki, jakięs obrazki w miniaturkach. Ludziska drodzy, to powinien być wątek na 50 metrów długości, albo i artykuł na głównej stronie. No trochę energii w self promo, pls.
Napisano 26 Marzec 20159 l Autor Dla zainteresowanych link do filmu w hd (ten na vimeo niestety taki nie jest):
Napisano 27 Marzec 20159 l Fajne fajne. Mam nadzieje ze zainspiruje troche osob do rozpoczynania wlasnych krotkich filmidel...
Napisano 27 Marzec 20159 l fajne, naprawdę super poziom. Nie wiem czemu nie wchodziłem tu wcześniej. Gratulacje!
Napisano 19 Kwiecień 20159 l ...może nie będę "hejtować" ale kurcze, jak sie chce to sie da, a gdy w RP [r.i.p.] XD mowilem zeby zrobic jakis prosty fajny cinematik to mówili "nie da sie, za maly zespół" no wiec zrobili co zrobili ze swoim ravens cryem, a niestety ta animacja mi przypomniala ten koszmar przez ktory chwile przechodzilem :) Chodzi mi o to ze jednak sie da zrobic coś bardzo fajnego na poziomie i to w dwie osoby w ktorkim czasie! Gratulacje i ukłony!!! pozdro dla tych co mówią ze sie "nie da".