MaRCuSZ Napisano 17 Marzec 2015 Share Napisano 17 Marzec 2015 Witam! Przedstawiam kolejną realizację dla firmy Sonokinetic, specjalizującej się w tworzeniu sampli muzycznych i dźwiękowych. Tym razem tematem jest pojedynek dwóch statków. Kreditsy jak zwykle: Tomek Maroński - reżyseria, matte paint Marek Gajowski - layout, modelowanie, animacja, rendering, sim, compo Technikalia: 3d, fluidy, render - Maya, Arnold. Woda - Realflow. Compo - Nuke. Linki: Film: Making Of: Miłego seansu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagloowka Napisano 17 Marzec 2015 Share Napisano 17 Marzec 2015 Fajny klimat. Trochę brakuje mi jakiegoś ludzkiego bohatera ale zrozumiałe dlaczego go nie ma :) przyjemnie się to ogląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 17 Marzec 2015 Share Napisano 17 Marzec 2015 Super robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Marzec 2015 Share Napisano 18 Marzec 2015 niezla robota jak na 2 osoby :), ile calosc zajela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 18 Marzec 2015 Share Napisano 18 Marzec 2015 świetnie wyszło, dobrze zagrałeś światełkiem. Gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 18 Marzec 2015 Autor Share Napisano 18 Marzec 2015 Racja, zapomniałem napisać - całość zaczęła się w połowie września 2014, skończyła na początku stycznia 2015. Wszystko robione wieczorami, nocami, po godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 26 Marzec 2015 Share Napisano 26 Marzec 2015 O kuźwa, TOP ROW! Wypas maksymalnie, można co prawda miejscami pomarudzić, ale jak na dwie osoby to ukłon bez marudzenia :) EDIT: Jednak pomarudzę. Mianowicie wpakowaliście w projekt kupę czasu i efekt końcowy jest więcej niż zacny +przygotowaliście całkiem sensowny making of. Tymczasem na max3d.pl zostało to wrzucone jak psu kasza ;P Filmy nie osadzone, jakies linki, jakięs obrazki w miniaturkach. Ludziska drodzy, to powinien być wątek na 50 metrów długości, albo i artykuł na głównej stronie. No trochę energii w self promo, pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 26 Marzec 2015 Share Napisano 26 Marzec 2015 No świetnie to wyszło! Dodatkowo ukłony, że po godzinach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 26 Marzec 2015 Autor Share Napisano 26 Marzec 2015 Dla zainteresowanych link do filmu w hd (ten na vimeo niestety taki nie jest): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 27 Marzec 2015 Share Napisano 27 Marzec 2015 Fajne fajne. Mam nadzieje ze zainspiruje troche osob do rozpoczynania wlasnych krotkich filmidel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Marzec 2015 Share Napisano 27 Marzec 2015 fajne, naprawdę super poziom. Nie wiem czemu nie wchodziłem tu wcześniej. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 27 Marzec 2015 Share Napisano 27 Marzec 2015 klasa to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 29 Marzec 2015 Share Napisano 29 Marzec 2015 Cudne po prostu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 ...może nie będę "hejtować" ale kurcze, jak sie chce to sie da, a gdy w RP [r.i.p.] XD mowilem zeby zrobic jakis prosty fajny cinematik to mówili "nie da sie, za maly zespół" no wiec zrobili co zrobili ze swoim ravens cryem, a niestety ta animacja mi przypomniala ten koszmar przez ktory chwile przechodzilem :) Chodzi mi o to ze jednak sie da zrobic coś bardzo fajnego na poziomie i to w dwie osoby w ktorkim czasie! Gratulacje i ukłony!!! pozdro dla tych co mówią ze sie "nie da". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi