Napisano 28 Marzec 20159 l Paczka do Unity assetstore dla klienta. "Top-Down (mobile game) Town Builder Pack. Zestaw modeli do składania własnego miasta. Kawałki budynków: 3 rodzaje wielkości, rożne rodzaje scian, różne dachy, okna, drzwi, płoty, studnie itd.itd. 1 textura dla wszystkich modeli dla najlepszej wydajności na mobile. Kilka assetów do lochów (Mobile) - low poly. Zestaw assetów enviro (mobile) - low poly. Przerenderowany model do gry Concept: Gaëlle Mazallon Drugi przerenderowany model do gry Interaktywna ilustracja 3d do gry sportowej Edytowane 28 Marzec 20159 l przez brain
Napisano 31 Marzec 20159 l Autor Fr3d3k: Dzięki. Głazy teraz mi się też nie podobają, ale nie chce do nich wracać. ;) bolitic: Dzięki. Paczka nie jest jeszcze wystawiona na assetstore, ale tak czy inaczej była robiona dla klienta. Nie mam pojęcia za ile ją wystawi.
Napisano 1 Kwiecień 20159 l Genialne. Lubię takie minimalizmy. Coś jak Wormsy. Albo metal Slug, wszystko karykaturalnie upakowane w eleganckie bryły.
Napisano 8 Kwiecień 20159 l O_O Gdzie są jakieś tutoriale, jak robić takie fajne modeliki ? ;D Też kcem takie majstrować ! Ale nie umim ;( Tak z ciekawości, taka kopalnia kryształów, ile nad czymś takim siedzisz, razem z teksturą ?
Napisano 8 Kwiecień 20159 l Na jakim sofcie pracujesz? Cinema 4d? Raczej Blender. Wnosze po tym: http://www.elysiun.com/forum/showthread.php?365796-Ship-building-Prerendered-3d-Game-model Przesmaczne rzeczy.
Napisano 8 Kwiecień 20159 l Autor Greentea: Tak jak Nezumi powiedział: Blender3d, Zbrush, Photoshop i Unity3d. Bambosz: To zrobiłem wyjątkowo szybko, pewnie ze 4-6 godzin. (nie liczyłem) ;) Mogłem nagrać time lapse jak to robiłem. Może następnym razem. Nezumi: Tak, to w blenderze wszystko. Dzięki. :) Edytowane 8 Kwiecień 20159 l przez brain