Xardas 666 Napisano 6 Kwiecień 2015 Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam Chciałbym wam pokazać projekt przygotowany na 1 Kwietnia aby wkręcić znajomych i fanów seri Gothic. soft: Blender/Gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 I co udało się? Chyba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 nie panimaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 No nabrali sie trwało to jakieś 10 minut póki nie spojrzeli na kalendarz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaaje Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Nie, że krytykuję, ale G2 miał lepszą grafikę...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 (edytowane) Witam ostatnio dużą część czasu spędziłem na tutorialach i poznawaniu silnika cycles. Co sądzicie o tych pracach ? Edytowane 28 Kwiecień 2015 przez Xardas 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Kwiecień 2015 Share Napisano 28 Kwiecień 2015 jest znacznie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 28 Kwiecień 2015 Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Zaluz teczke w wipie albo w gamearcie. Jak narazie kierunek na plus :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Witam Nie zakładałem nowego tematu ponieważ chciał bym wam zaprezentować efekt końcowy z użyciem prac zamieszczonych powyżej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Ruch kamery jest sztuczny, nie ma ciągłości fabuły...i tak wogóle to nie wiadomo o co chodzi. Wizualnie, też nieciekawie. Wiesz co? Sam nie wiem co chciałeś osiągnąć? Wygląda to na wczesne testy czegoś, co mogłoby być wielkie. Jeśli stwierdziłeś, że to efekt koncowy, to jest marnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Źle mnie zrozumiałeś końcowy w kontekście tego wątku. Ponieważ nad projektem pracuje sam a to co pokazałem jest czyś w rodzaju prezentacji świata. Jak jest napisane "trailer" i zgadzam się z tobą animacja mi nie wychodzi dlatego nie próbowałem wplatać fabuły ani skomplikowanych animacji. Pokazuje to co jest gotowe w celu znalezienia przynajmniej jednej osoby znającej sie na animacji i rigach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 21 Czerwiec 2015 Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Xardas 666 te prace zasadniczo nie zasługują na dział finished works, natomiast jeśli zależy ci na pomocy i podpowiedziach umieść cały wątek jako teczkę w work in progress wystarczy poprosić o to moderatora a ci przeniesie wątek. Nie zapomnij ze w dziale gdzie teraz są twoje prace ludzie oceniaj prace wykończone i raczej będą wtedy negetatywne wypowiedzi zamiast pomocnych. Widać postęp w twoich pracach i szkoda zaprzepaścić to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi