Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Chciałbym wam pokazać projekt przygotowany na 1 Kwietnia aby wkręcić znajomych i fanów seri Gothic.

soft: Blender/Gimp

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam ostatnio dużą część czasu spędziłem na tutorialach i poznawaniu silnika cycles.

Co sądzicie o tych pracach ?

Edytowane przez Xardas 666

Napisano
  • Autor

Witam

Nie zakładałem nowego tematu ponieważ chciał bym wam zaprezentować efekt końcowy z użyciem prac zamieszczonych powyżej.

Pozdrawiam.

Napisano

Ruch kamery jest sztuczny, nie ma ciągłości fabuły...i tak wogóle to nie wiadomo o co chodzi. Wizualnie, też nieciekawie. Wiesz co? Sam nie wiem co chciałeś osiągnąć? Wygląda to na wczesne testy czegoś, co mogłoby być wielkie. Jeśli stwierdziłeś, że to efekt koncowy, to jest marnie!

Napisano
  • Autor

Źle mnie zrozumiałeś końcowy w kontekście tego wątku. Ponieważ nad projektem pracuje sam a to co pokazałem jest czyś w rodzaju prezentacji świata. Jak jest napisane "trailer" i zgadzam się z tobą animacja mi nie wychodzi dlatego nie próbowałem wplatać fabuły ani skomplikowanych animacji. Pokazuje to co jest gotowe w celu znalezienia przynajmniej jednej osoby znającej sie na animacji i rigach.

Napisano

Xardas 666 te prace zasadniczo nie zasługują na dział finished works, natomiast jeśli zależy ci na pomocy i podpowiedziach umieść cały wątek jako teczkę w work in progress wystarczy poprosić o to moderatora a ci przeniesie wątek. Nie zapomnij ze w dziale gdzie teraz są twoje prace ludzie oceniaj prace wykończone i raczej będą wtedy negetatywne wypowiedzi zamiast pomocnych. Widać postęp w twoich pracach i szkoda zaprzepaścić to :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności