bobsonrobson Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 Witam, nie mogę wyrenderować pliku AVI w odpowiedniej rozdzielczość. Nażuca mi zawsze jakąś jedną nie symetryczną rozdzielczość i nie mogę jej zmienić. Domyślam się że to wina kodeków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 Podstawowa zasada zabawy z 3D, to taka by renderowac do sekwencji klatek formatu bezstratnego (TIF, PNG, TGA itp), a nie do pliku AVI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsonrobson Napisano 10 Maj 2015 Autor Share Napisano 10 Maj 2015 OK, to jak wypluje np. 1000 klatek potem muszę je dodać do AE i tam później ręcznie poustawiać ? czy jest na to jakiś inny motyw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 zaznaczasz wszystkie (albo tylko pierwszą już nie pamiętam) i zaptaszkowujesz sequence i on Ci to automatycznie zrobi jak byś miał jeden plik avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 Kurna, kupiłem AE ze 4lata temu i dopiero się dowiedziałem jak wczytuje się sekwencję obrazków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzumakishadow Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 (edytowane) Do odtwarzania sekwencji(klatek) jest też taki fajny sofcik jak DJV http://djv.sourceforge.net/ co by nie lecieć za kazdym razem do AE czy innego compo softu co by na szybko obejrzeć klatki. Edytowane 10 Maj 2015 przez uzumakishadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsonrobson Napisano 10 Maj 2015 Autor Share Napisano 10 Maj 2015 zaraz sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Ja robie sobie podglad sekwencji klatek na starym dobrym acdsee 3.1:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 djv daje rade, chociaz chyba zdycha powyzej 2k rozdzielczosci dpxow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi