ptaszek Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) Hej, Genialny model od Pawlita. Render w Maxwellu w ramach nauki. Po więcej zapraszam do portfolio. Edytowane 25 Maj 2015 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 Front! Again... :). Profesjonalna robota. Tak poza konkursem- niesamowite, jak ponadczasowy jest ten model samochodu. Używałeś HDRI do oświetlenia, a później ujęć z tego samego miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) Na Be już pisałem, nie wiedziałem że taki potencjał krył się w tym samochodzie. Rendery z innej bajki, szczerze zazdroszczę skilla. @Zaki79: Musze przyznać nieskromnie, że przemyślana to była decyzja żeby zrobić "japońskie ferrari". A tak na marginesie to w tym roku zaprezentowano następcę, w SuperGT już śmigają i tylko im się spojlery trzęsą :) Edytowane 25 Maj 2015 przez Pawlito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 Ptaszek jak ja ci dziekuje! przypomniałeś mi o tym modelu że zalega na dysku :D! Postaram się niedługo zrobić swoją wersję! Świetny collab panowie ! oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakalec Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 wymaga to jeszcze troche pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) wymaga to jeszcze troche pracy. Say what Nigga'? :P Pawlito- fajny model, również gratki (oczywiście). Co do samochodu to nieźle trzyma cenę. Czekałem i czekałem aż stanieje, a tu d*pa ;-). Edytowane 25 Maj 2015 przez zaki79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 Say what Nigga'? :P ma rację samej pracy wymagają głownie felgi materiał jest trochę cały render jest trochę jak z broszury reklamowej. natomiast tło jest realistycznie przez co powstaje taki troche dziwny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 ma rację samej pracy wymagają głownie felgi materiał jest trochę cały render jest trochę jak z broszury reklamowej. natomiast tło jest realistycznie przez co powstaje taki troche dziwny styl. "pracy wymagają głównie felgi materiał jest trochę"- co autor miał na myśli? "render jest trochę jak z broszury reklamowej"- a to źle? Moim zdaniem bardzo dobrze to wygląda. Tło ma być tłem. Nie może konkurować z samym tematem zdjęcia, którym jest samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) chodzi oto że felgi i troche lakier są zabardzo CGI plastik. A w broszurach zazwyczaj jest metalowy mat. z tego co zauważyłem albo mega refleksyjny metal. a tutaj jest plastik taki troche. ale to już takie czepianie się xD Edytowane 25 Maj 2015 przez Maciek Jutrzenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakalec Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 Say what Nigga'? :P Bijesz do tego, ze pracuje w Ugandzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 25 Maj 2015 Autor Share Napisano 25 Maj 2015 Dzieki Panowie :) Dorzucilem jescze render tyl/gora :) z komentarzami sie zgadzam. Ale zawsze musi byc cos nie tak, inaczej poszedlbym na emeryture :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Ptaszek świetnie Ci to wyszło! Pawlito model klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Człowiek wchodzi na to forum, szczena mu opada jak widzi taki poziom potem zżera go zazdrość, że sam tak nie potrafi a na koniec gratuluje świetnej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Nie potrafi, a w portfolio same kostki na plejnie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 No mpta, teraz wycisneles z maxwella... Super rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 26 Maj 2015 Autor Share Napisano 26 Maj 2015 Dzieki za bardzo mile komentarze! :) Tak na prawde to Maxwell za mnie robote tutaj odwalil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Czerwiec 2015 Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Świetna robota, soczystość tych renderów aż wylewa się z ekranu, dzięki za inspirację :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Dzieki Loozack! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi