Napisano 25 Maj 20159 l Hej, Genialny model od Pawlita. Render w Maxwellu w ramach nauki. Po więcej zapraszam do portfolio. Edytowane 25 Maj 20159 l przez ptaszek
Napisano 25 Maj 20159 l Front! Again... :). Profesjonalna robota. Tak poza konkursem- niesamowite, jak ponadczasowy jest ten model samochodu. Używałeś HDRI do oświetlenia, a później ujęć z tego samego miejsca?
Napisano 25 Maj 20159 l Na Be już pisałem, nie wiedziałem że taki potencjał krył się w tym samochodzie. Rendery z innej bajki, szczerze zazdroszczę skilla. @Zaki79: Musze przyznać nieskromnie, że przemyślana to była decyzja żeby zrobić "japońskie ferrari". A tak na marginesie to w tym roku zaprezentowano następcę, w SuperGT już śmigają i tylko im się spojlery trzęsą :) Edytowane 25 Maj 20159 l przez Pawlito
Napisano 25 Maj 20159 l Ptaszek jak ja ci dziekuje! przypomniałeś mi o tym modelu że zalega na dysku :D! Postaram się niedługo zrobić swoją wersję! Świetny collab panowie ! oby tak dalej
Napisano 25 Maj 20159 l wymaga to jeszcze troche pracy. Say what Nigga'? :P Pawlito- fajny model, również gratki (oczywiście). Co do samochodu to nieźle trzyma cenę. Czekałem i czekałem aż stanieje, a tu d*pa ;-). Edytowane 25 Maj 20159 l przez zaki79
Napisano 25 Maj 20159 l Say what Nigga'? :P ma rację samej pracy wymagają głownie felgi materiał jest trochę cały render jest trochę jak z broszury reklamowej. natomiast tło jest realistycznie przez co powstaje taki troche dziwny styl.
Napisano 25 Maj 20159 l ma rację samej pracy wymagają głownie felgi materiał jest trochę cały render jest trochę jak z broszury reklamowej. natomiast tło jest realistycznie przez co powstaje taki troche dziwny styl. "pracy wymagają głównie felgi materiał jest trochę"- co autor miał na myśli? "render jest trochę jak z broszury reklamowej"- a to źle? Moim zdaniem bardzo dobrze to wygląda. Tło ma być tłem. Nie może konkurować z samym tematem zdjęcia, którym jest samochód.
Napisano 25 Maj 20159 l chodzi oto że felgi i troche lakier są zabardzo CGI plastik. A w broszurach zazwyczaj jest metalowy mat. z tego co zauważyłem albo mega refleksyjny metal. a tutaj jest plastik taki troche. ale to już takie czepianie się xD Edytowane 25 Maj 20159 l przez Maciek Jutrzenka
Napisano 25 Maj 20159 l Autor Dzieki Panowie :) Dorzucilem jescze render tyl/gora :) z komentarzami sie zgadzam. Ale zawsze musi byc cos nie tak, inaczej poszedlbym na emeryture :P
Napisano 26 Maj 20159 l Człowiek wchodzi na to forum, szczena mu opada jak widzi taki poziom potem zżera go zazdrość, że sam tak nie potrafi a na koniec gratuluje świetnej pracy :)
Napisano 26 Maj 20159 l Autor Dzieki za bardzo mile komentarze! :) Tak na prawde to Maxwell za mnie robote tutaj odwalil :)
Napisano 21 Czerwiec 20159 l Świetna robota, soczystość tych renderów aż wylewa się z ekranu, dzięki za inspirację :) Pozdrawiam.