mateusz_s Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Cześć, Pracowałem ostatnio nad taką sceną, inspirowana kawałkiem Endgame Megadeth-u, zawiera tez elementy rodem z "Oni Żyją". Poniżej dorzucam różne takie tam dodatki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 31 Maj 2015 Share Napisano 31 Maj 2015 WOW! Bardzo, bardzo ładnie i fajny pomysł (plus;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 31 Maj 2015 Autor Share Napisano 31 Maj 2015 WOW! Bardzo, bardzo ładnie i fajny pomysł (plus;)) dzieki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Trochę za bardzo wygląda jak fotomontaż, postacie oderwane od tła, zwłaszcza te z tyłu chyba wartałoby przyciemnić i trochę bardziej zlać z tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Trochę za bardzo wygląda jak fotomontaż, postacie oderwane od tła, zwłaszcza te z tyłu chyba wartałoby przyciemnić i trochę bardziej zlać z tłem. dzięki za opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 zgadzam się z Anią, byłoby dużo lepiej, teraz wygląda jak fajny pomysł robiony na szybko. a propos obrazka i nawiązania do Oni Żyją. Nic mnie tak nie rozbawiło jak świadomość, że powstała marka OBEY. Myślałem, że napisy z tą treścią nosi wyedukowana i świadoma konsumencko młodzież. Ale to było dawno temu, już nie mam złudzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2015 zgadzam się z Anią, byłoby dużo lepiej, teraz wygląda jak fajny pomysł robiony na szybko. a propos obrazka i nawiązania do Oni Żyją. Nic mnie tak nie rozbawiło jak świadomość, że powstała marka OBEY. Myślałem, że napisy z tą treścią nosi wyedukowana i świadoma konsumencko młodzież. Ale to było dawno temu, już nie mam złudzeń. Dzięki, no faktycznie jest taka marka ubrań, jeszcze mnie o kryptoreklamę posądzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Matrix has you... Btw. Dzięki za FISP, dużo używałem, jest bardzo przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Matrix has you... Btw. Dzięki za FISP, dużo używałem, jest bardzo przydatny. Dzięki :) planuje nową wersję jakoś, ale z użyciem DirectX 2d, czyli bezpośrednio by leciało z pamięci na grafikę i byłoby bardziej płynnie i optymalnie, obecnie FISP wykorzystuje GDI, może jakoś się zbiore w końcu, sam też cześto używam, głównie dlatego że mało softu daje podgląd RPF-ów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Czerwiec 2015 Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Fajny pomysl, ale zgadzam sie z tym co powiedziala Ania, mozna by to troche podciagnac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Fajny pomysl, ale zgadzam sie z tym co powiedziala Ania, mozna by to troche podciagnac ;) Dzieki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi