PiotrAdamczyk Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) https://vimeo.com/129614275 Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez PiotrAdamczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jest moc! Dla mnie zaj...za w każdym pixlu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jak dla mnie też prześwietne. Gleba super wygląda :) W czym to robione? Napiszesz coś więcej o samym procesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 z samego story chciałoby się więcej, ale breakdown mnie zaskoczył, myślałem, że miksowałeś 3d z kamerą a tu zonk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrAdamczyk Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jak dla mnie też prześwietne. Gleba super wygląda :) W czym to robione? Napiszesz coś więcej o samym procesie? Dzięki, programy w których pracowałem są w opisie vimeo, ostatnie ujęcie było robione w maxie. Może pod koniec czerwca napiszę coś więcej o samym procesie bo trochę zabawy było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Super rendering. Chyba pojedziesz do Hollywood robić następnego Hobbita:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Widzę Piotrze, że nie dość że w aktorskie się rozwijasz to jeszcze 3D no no ;) Dla mnie to rewelacja ale jakoś mało pasowały te ujęcia akcji. Jak by wszystko było tak jak te początkowe ujęcia to mi osobiście by to lepiej pasowało. Np. widok z góry na dzika jakoś nie do końca mogłem załapać ale to raczej są kwestie montażowe. To spokojne prowadzenie a`la film przyrodniczy mi się bardzo podobało. Ogólnie to poziom jest ultra wysoki i podziw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Technicznie rewelacja, fabularnie trochę jak na mój gust zbyt wydumane. Niemniej robi duże wrażenie in plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgadzam sie z mookie. Render? Miazga.. Animacja - juz gorzej. Fabula, tak jak mookie. Ale render jeszcze raz napisze - najwyzszych lotow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Natura fotorealistyczna! Widać ogrom pracy, ale czy można prosić o lepszą wersję? Kompresja psuje nieco odbiór. (Chyba, że to tylko u mnie, to przepraszam :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janqool Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Naprawdę dobry story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Technicznie majstersztyk! fabuły do końca nie zrozumiałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi