Napisano 9 Czerwiec 20159 l https://vimeo.com/129614275 Edytowane 9 Czerwiec 20159 l przez PiotrAdamczyk
Napisano 9 Czerwiec 20159 l Jak dla mnie też prześwietne. Gleba super wygląda :) W czym to robione? Napiszesz coś więcej o samym procesie?
Napisano 9 Czerwiec 20159 l z samego story chciałoby się więcej, ale breakdown mnie zaskoczył, myślałem, że miksowałeś 3d z kamerą a tu zonk!
Napisano 9 Czerwiec 20159 l Autor Jak dla mnie też prześwietne. Gleba super wygląda :) W czym to robione? Napiszesz coś więcej o samym procesie? Dzięki, programy w których pracowałem są w opisie vimeo, ostatnie ujęcie było robione w maxie. Może pod koniec czerwca napiszę coś więcej o samym procesie bo trochę zabawy było.
Napisano 9 Czerwiec 20159 l Super rendering. Chyba pojedziesz do Hollywood robić następnego Hobbita:) Pozdrawiam.
Napisano 9 Czerwiec 20159 l Widzę Piotrze, że nie dość że w aktorskie się rozwijasz to jeszcze 3D no no ;) Dla mnie to rewelacja ale jakoś mało pasowały te ujęcia akcji. Jak by wszystko było tak jak te początkowe ujęcia to mi osobiście by to lepiej pasowało. Np. widok z góry na dzika jakoś nie do końca mogłem załapać ale to raczej są kwestie montażowe. To spokojne prowadzenie a`la film przyrodniczy mi się bardzo podobało. Ogólnie to poziom jest ultra wysoki i podziw :)
Napisano 9 Czerwiec 20159 l Technicznie rewelacja, fabularnie trochę jak na mój gust zbyt wydumane. Niemniej robi duże wrażenie in plus.
Napisano 9 Czerwiec 20159 l Zgadzam sie z mookie. Render? Miazga.. Animacja - juz gorzej. Fabula, tak jak mookie. Ale render jeszcze raz napisze - najwyzszych lotow.
Napisano 10 Czerwiec 20159 l Natura fotorealistyczna! Widać ogrom pracy, ale czy można prosić o lepszą wersję? Kompresja psuje nieco odbiór. (Chyba, że to tylko u mnie, to przepraszam :))