seblen11 Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Witam, W wolnej chwili miedzy pracą a zleceniami udało mi się zrobić coś takiego. miłego odbioru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Ubranie pierwsza klasa. Palce u nóg brzydko wklęsłe, i włosy za bardzo przylizane, ale generalnie bardzo ładny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Super :) Ubranie Zbrush tylko czy Marvelous ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Mysle ze MD ;)... Spoko dziunia ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 10 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Aniu> dziękuje, twoje uwagi niestety wynikają z mojego lenistwa :P (obiecuje ze kolejna będzie bardziej dopracowana) JackTheRippy/Sebazx6r> zgadza się MD ale podrasowałem w Zbrush (i oczywiście remesh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Ubranko 1 klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Wow, świetne. Najbardziej podobają mi się szczegóły sukni, fałdki itp... edit: oo właśnie dojrzałem naszyjnik ze szczurzej czaszki :D me gusta :) (no chyba ze to z wiewiórki, to nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rod Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Bardzo fajne :) Kiecka super. Ale myślę, że odpuściłeś jeszcze dłonie :) Jej prawe przed ramie/dłoń trochę rzucają się w oczu. Szczególnie palce u dłoni wydają się mało przekonujące. Łokieć też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 17 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Dziękuje Cieszę się że chociaż coś wam się podoba z pracy. No niestety nie miałem więcej czasu by model dopieścić. Rod>>> tak naprawde trzeba by bylo poprawić, nawet suknia ma sporo do zmian. mateusz_s>>> :) czaszka to mix zwierzaków (bez obaw plastikowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi