seblen11 Napisano 9 Czerwiec 2015 Napisano 9 Czerwiec 2015 Witam, W wolnej chwili miedzy pracą a zleceniami udało mi się zrobić coś takiego. miłego odbioru :)
Ania Napisano 9 Czerwiec 2015 Napisano 9 Czerwiec 2015 Ubranie pierwsza klasa. Palce u nóg brzydko wklęsłe, i włosy za bardzo przylizane, ale generalnie bardzo ładny model.
JackTheRippy Napisano 9 Czerwiec 2015 Napisano 9 Czerwiec 2015 Super :) Ubranie Zbrush tylko czy Marvelous ?
seblen11 Napisano 10 Czerwiec 2015 Autor Napisano 10 Czerwiec 2015 Aniu> dziękuje, twoje uwagi niestety wynikają z mojego lenistwa :P (obiecuje ze kolejna będzie bardziej dopracowana) JackTheRippy/Sebazx6r> zgadza się MD ale podrasowałem w Zbrush (i oczywiście remesh)
mateusz_s Napisano 16 Czerwiec 2015 Napisano 16 Czerwiec 2015 Wow, świetne. Najbardziej podobają mi się szczegóły sukni, fałdki itp... edit: oo właśnie dojrzałem naszyjnik ze szczurzej czaszki :D me gusta :) (no chyba ze to z wiewiórki, to nie)
Rod Napisano 17 Czerwiec 2015 Napisano 17 Czerwiec 2015 Bardzo fajne :) Kiecka super. Ale myślę, że odpuściłeś jeszcze dłonie :) Jej prawe przed ramie/dłoń trochę rzucają się w oczu. Szczególnie palce u dłoni wydają się mało przekonujące. Łokieć też.
seblen11 Napisano 17 Czerwiec 2015 Autor Napisano 17 Czerwiec 2015 Dziękuje Cieszę się że chociaż coś wam się podoba z pracy. No niestety nie miałem więcej czasu by model dopieścić. Rod>>> tak naprawde trzeba by bylo poprawić, nawet suknia ma sporo do zmian. mateusz_s>>> :) czaszka to mix zwierzaków (bez obaw plastikowa)
Rekomendowane odpowiedzi