adek Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Zwiastun Star Wars: The Old Republic. Jak zwykle fenomenalny zwiastun od Blur studio. Pełna treść: Star Wars: The Old Republic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 wow, megaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Mniam :) 10 znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Blur w mocnej formie :) jeszcze jest od nich to na E3 https://www.youtube.com/watch?v=YMjXIt9gvTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 No blur odzyskuje forme i idzie do przodu , tom clancy z tym facial anim. to pokazal ... prawie jak film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 najlepszy zwiastun jaki widziałem w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 piekny trailer, masaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorpiono Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 czy tylko ja zauwazylem ze czarny byl dobry a bialy zly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Chyba zaden z nich nie byl zly. Zostali zmanipulowani. Obaj byli bardzo zrównoważeni więc trzeba było jednego odciąć by móc manipulować drugim. Trailer bardzo fajnie pokazuje - znacznie lepiej niż trylogie - jak sprawnie sithowie manipulowali ludzmi. Ale też czekałem na to, ze ten w czerni będzie tym złym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi