mCh Napisano 9 Październik 2004 Napisano 9 Październik 2004 Zrzut tego, jak będzie wyglądać moja stronka nowa.
Salvator Napisano 9 Październik 2004 Napisano 9 Październik 2004 jak zwykle bez sensu, czyli ok;] nie powinieneś rozmazywać tych rogów.... psuje efekt "cięcia"
rowr Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 heh mnie to ciekawi jak to bedzie w ruchu wygladac bo statycznie nie powala
KLICEK Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Fajny lajout :) dodaj jeszcze mch banned desajn :) "mCh Banned Zarejestrowany: Aug 2004 Miasto: 271-T Posty: 501 " BUahahahahahahahaahahhahahahaahahaahahahahahahahahah bosko :D buahahahahah :D sorki za to wypowiedz ala onet.pl ale nie moglem sie powstrzymac :) ktos kto to zrobil ma odemnie :* :* :* :* :* :*
Marcin Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Klicek - mozesz dla Sherifa dziekowac ;) Ban na 2 tyg dostał ;) a co do tego tam wyzej ... ;) rozmieszczenie menu na dole dziwnie lezy ... malo wyznaczajace sie z calej kolorystyki ... i okno glowne z prawej strony ? przy koncu ? hmm neeee ... bardziej bym to widzial na center oplecione
KLICEK Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Marcin - szkoda ze nie perm ban :| no ale lajf is brutal full of zasadzkas and somtajms kopas w dupas :f Ta menu na dole cos kiepawo lezy ;f
SansSerif Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 ot klicek ty jestes nastepny w kolejce po mch :]
Salvator Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 szeryfowi chyba puściły nerwy.... mCh za to był głupi, żeby wypowiadać o architekturze w obecności szeryfa, palniesz głupstwo i masz ban dożywotni :> te strzałki nie pasują... :P
KLICEK Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Szeryfu czuje sie wyrozniony :) za co mnie tak mila rzecz spotkala ? ;D
buczer Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 a za co dostał bana? raz szeryfowi dołozyłem "warzywem" i nic...az sie boje pomyslec co musial biedak napisac ;)
Marcin Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 http://max3d.gry-online.pl/forum/showpost.php?p=146395&postcount=2 chyba nie bedziemy zaczynac tematu o banie w temacie usera co go wlasnie dostal ? ;)
MF Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Eh raczej ban byl za caloksztalt niz za ta wypowiedz, ale moge sie mylic EOT
buczer Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 no to chyba za "uRZytkowość" ;) wszystko jasne..Panowie do słowników!!!
Marcel Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 Słabe, szkoda, że większość to brushe. W/g mnie mało w tym pomysłu, trochę nudą zalatuje. Ja tez bana dostanę ? ;) Pozdrawiam.
oDD Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 podoba mi sie kolorystyka, zapowiada sie calkiem niezle pobawił bym się więcej tymi ksztaltami po lewej, jakos bardziej wyrużnił bym menu. trzymam kciuki ze ban ciebie troche przytemperuje :P
Cpt.Obvious Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 nie ejstem webdesignerem ale troszke umieszczenie okna i podzial menu bez pomyslu, to samo z strzalkami czerwonymi.
buczer Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 a mi sie wydaje ze Pan mCh juz nas nieodwiedzi. a lejałt fajnie sie zapowidał
Marcel Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 Odwiedzi, odwiedzi, przestępca zawsze wraca na miejsce zbrodni... żart. ;) Pozdrawiam.
spoon Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 wiesz, ja tam bym sie nie chwalił nieznajomością Hadid. a co do twojej stronki, to się trochę zdecyduj-albo dynamika, albo spokój, bo trochę nijako na razie. nad i pod prostokątem dziury się robią w kompozycji. a z lewej to tak ani gęsto, ani ażurowo. no i typografia przycisków do wymiany. ale po dopracowaniu może z tego być coś całkiem fajnego. pozdro
KLICEK Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 wlasnie od dluzszego czasu sie zastanawiam nad tym samym Peter
Siegmar Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 hehe ... ja tez sie zastanawialem nad tym
Marcel Napisano 20 Październik 2004 Napisano 20 Październik 2004 Dwa tygodnie jeszcze nie minęły, ale czy nie mógłby dostać ułaskawienia... za dobre sprawowanie ?
mCh Napisano 25 Październik 2004 Autor Napisano 25 Październik 2004 Panowie wyraźne problemy z odmierzaniem czasu. Podstawy matematyki się kłaniają. A w szczególności pan Klicek - odpowiednie określenie dla ciebie jest już od dawna znane ludzkości, lecz nie wypowiem jego z obawy przed powrotem do stanu wyjścia. Pochlebiacie mi tylko swoją nienawiścią i biciem piany! Dziękuje. Przyszedłem tylko powiedzieć wam wszystkim coś niemiłego. Heh, widze, że się starzeje - miłosierze wstąpiło w pana z taniego wina i spleśniałego pieczywa. Przepraszam cię boże, przepraszam człowieku... Teraz wszyscy zaintonujmy donośnie ... O tak! Tak, kontynuujcie. A teraz "alleluja". Równo! Do widzenia :)
dzudzu Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 nie podoba mi sie ta czern; takie kleksy nie sprzyjaja chyba eksponowaniu obrazkow; za bardzo bija po oczach zwlaszcza w polaczeniu z dziwnym kolorem tla; prawde mowiac ciezko mi sobie wyobrazic miejsce gdzie mialbys wrzucic prace :/ no nic ... poczekam na update.
buczer Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 dzudzu ma racje. powinna byc raczej tłem dla obrazków, przynajmniej ja takie wole. jak w muzeum.
dr Ug Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Moze lubi jak mu faceci daja buziaka? Wykaz odrobine tolerancji nieokrzesany gburze! Co do sajtu - liternictwo i kompozycja slabiutko. Zainstaluj wiecej krojow;) No i te ogromne czerwone strzalki, bleh.
KLICEK Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Podstawy matematyki się kłaniają taaaa nie mam co robic tylko liczyc czas do nadejscia plebsa ;f wez wyjdz masz gratisowego emotka odemnie z wyrazami uczucia :
mCh Napisano 31 Październik 2004 Autor Napisano 31 Październik 2004 bary małe czcionki wyszły z mody? a może chcesz być koniecznie zauważony? niestety a może i stety nie mam możliwości skasowania tego wątku. to lezy w kwestii szeryfa :> atakujesz mnie bez powodu: wężowy języku, przepadnij! zresztą nie dziwię się. innych też lubisz pognębić, panie bary. taki elysian nasz polski? w sumie to żałosne z mojej strony, iż dałem się sprowokować.
rowr Napisano 31 Październik 2004 Napisano 31 Październik 2004 sorki cos nowego jest zrobione w tej stronce jakis ruch czy cos bo nie widze linka a tylko pieprzenie ludzisk :/
Rekomendowane odpowiedzi