Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zrzut tego, jak będzie wyglądać moja stronka nowa.

mCh-design.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak zwykle bez sensu, czyli ok;]

nie powinieneś rozmazywać tych rogów.... psuje efekt "cięcia"

Napisano

heh mnie to ciekawi jak to bedzie w ruchu wygladac bo statycznie nie powala

Napisano

Fajny lajout :) dodaj jeszcze mch banned desajn :)

"mCh

Banned

Miasto: 271-T

BUahahahahahahahaahahhahahahaahahaahahahahahahahahah bosko :D buahahahahah :D

sorki za to wypowiedz ala onet.pl ale nie moglem sie powstrzymac :) ktos kto to zrobil ma odemnie :* :* :* :* :* :*

Napisano

Klicek - mozesz dla Sherifa dziekowac ;) Ban na 2 tyg dostał ;)

a co do tego tam wyzej ... ;)

rozmieszczenie menu na dole dziwnie lezy ... malo wyznaczajace sie z calej kolorystyki ... i okno glowne z prawej strony ? przy koncu ? hmm neeee ... bardziej bym to widzial na center oplecione

Napisano

szeryfowi chyba puściły nerwy....

mCh za to był głupi, żeby wypowiadać o architekturze w obecności szeryfa, palniesz głupstwo i masz ban dożywotni :>

te strzałki nie pasują... :P

Napisano

a za co dostał bana?

raz szeryfowi dołozyłem "warzywem" i nic...az sie boje pomyslec co musial biedak napisac ;)

Napisano

Eh raczej ban byl za caloksztalt niz za ta wypowiedz, ale moge sie mylic EOT

Napisano

no to chyba za "uRZytkowość" ;)

wszystko jasne..Panowie do słowników!!!

Napisano

Słabe, szkoda, że większość to brushe. W/g mnie mało w tym pomysłu, trochę nudą zalatuje. Ja tez bana dostanę ? ;)

Pozdrawiam.

Napisano

podoba mi sie kolorystyka, zapowiada sie calkiem niezle

pobawił bym się więcej tymi ksztaltami po lewej, jakos bardziej wyrużnił bym menu.

trzymam kciuki ze ban ciebie troche przytemperuje :P

Napisano

nie ejstem webdesignerem ale troszke umieszczenie okna i podzial menu bez pomyslu, to samo z strzalkami czerwonymi.

Napisano

a mi sie wydaje ze Pan mCh juz nas nieodwiedzi.

a lejałt fajnie sie zapowidał

Napisano

Odwiedzi, odwiedzi, przestępca zawsze wraca na miejsce zbrodni... żart. ;)

Pozdrawiam.

Napisano

wiesz, ja tam bym sie nie chwalił nieznajomością Hadid. a co do twojej stronki, to się trochę zdecyduj-albo dynamika, albo spokój, bo trochę nijako na razie. nad i pod prostokątem dziury się robią w kompozycji. a z lewej to tak ani gęsto, ani ażurowo. no i typografia przycisków do wymiany. ale po dopracowaniu może z tego być coś całkiem fajnego. pozdro

Napisano

Dwa tygodnie jeszcze nie minęły, ale czy nie mógłby dostać ułaskawienia... za dobre sprawowanie ?

Napisano
  • Autor

Panowie wyraźne problemy z odmierzaniem czasu. Podstawy matematyki się kłaniają. A w szczególności pan Klicek - odpowiednie określenie dla ciebie jest już od dawna znane ludzkości, lecz nie wypowiem jego z obawy przed powrotem do stanu wyjścia.

Pochlebiacie mi tylko swoją nienawiścią i biciem piany! Dziękuje.

Przyszedłem tylko powiedzieć wam wszystkim coś niemiłego. Heh, widze, że się starzeje - miłosierze wstąpiło w pana z taniego wina i spleśniałego pieczywa.

Przepraszam cię boże, przepraszam człowieku... Teraz wszyscy zaintonujmy donośnie ... O tak! Tak, kontynuujcie. A teraz "alleluja". Równo!

Do widzenia :)

Napisano

nie podoba mi sie ta czern; takie kleksy nie sprzyjaja chyba eksponowaniu obrazkow; za bardzo bija po oczach zwlaszcza w polaczeniu z dziwnym kolorem tla; prawde mowiac ciezko mi sobie wyobrazic miejsce gdzie mialbys wrzucic prace :/ no nic ... poczekam na update.

Napisano

dzudzu ma racje. powinna byc raczej tłem dla obrazków, przynajmniej ja takie wole. jak w muzeum.

Napisano

Moze lubi jak mu faceci daja buziaka? Wykaz odrobine tolerancji nieokrzesany gburze!

Co do sajtu - liternictwo i kompozycja slabiutko. Zainstaluj wiecej krojow;)

No i te ogromne czerwone strzalki, bleh.

Napisano
  • Autor

bary małe czcionki wyszły z mody? a może chcesz być koniecznie zauważony?

niestety a może i stety nie mam możliwości skasowania tego wątku. to lezy w kwestii szeryfa :>

atakujesz mnie bez powodu: wężowy języku, przepadnij! zresztą nie dziwię się. innych też lubisz pognębić, panie bary. taki elysian nasz polski?

w sumie to żałosne z mojej strony, iż dałem się sprowokować.

Napisano

sorki cos nowego jest zrobione w tej stronce jakis ruch czy cos bo nie widze linka a tylko pieprzenie ludzisk :/