Napisano 27 Marzec 200321 l Cześć! Chcieliście zobaczyć moje pracki wykonane ręcznie: Oto kilka z nich::D:D:D:D
Napisano 27 Marzec 200321 l Autor Macie tyle, ile mogłem na razie upchnąć. Z niecierpliwością czekam na Wasze opinie. Już [boje się][boje się][boje się][boje się] Giorgione
Napisano 27 Marzec 200321 l bardzo fajne, szczególnie ostatnia, schiza na maxa ! jeżeli można wiedzieć to jaką techniką je robisz (te koloroowe prace ) ?
Napisano 27 Marzec 200321 l jak by powiedzial J. Sthur : \"nooo pieknie!\" zwlaszcza te stforki na koncu , i babeczka z gnatem ;)
Napisano 27 Marzec 200321 l Autor Dzięki za komentarze. Babeczka i smok malowane są akwarelkami, reszta kolorowych malowana zwykłymi dziecięcymi kredkami[jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi]. Ostatnia wykonana czarnym długopisem:D. Jak będę coś jeszcze miał to wrzucę na wgląd. :]:]:] Giorgione
Napisano 27 Marzec 200321 l Autor Co z tego, że mam \"zdolności\" skoro nie przekłada się to na 3d.:(:(:(:(:(
Napisano 28 Marzec 200321 l Autor dzięki. Jak będę miał czas to postaram się coś jeszcze wrzucić. :):):):):) Giorgione
Napisano 28 Marzec 200321 l superr... takie pomysly i pracki.. jeszcze do 3d przenies.. to by bylo ; ) extra... zacytuje PABLO: \"nic tylko pogratulowac zdolnosci plstycznych...tesh tak bym chcial\"
Napisano 28 Marzec 200321 l Autor qrcze! Jak tak dalej pójdzie to na tej stronce będą tylko moje pracki bez Waszych wypowiedz?
Napisano 28 Marzec 200321 l Autor Jestem teraz( nie dosłownie) w trakcie robienia fanartu Alien vs Predator:death or survive. Może jutro coś z tego wrzucę! A zaraz idę na [soczek][soczek][soczek]
Napisano 28 Marzec 200321 l a ta kolorowa lara ostatnia jaka metoda byla robiona? i jak zrobiles ten cien?:P
Napisano 28 Marzec 200321 l Nie no facet szalejesz :) A paciemu nie rozwijasz zdolności w płaskim CG??? Tablety obecnie to niewielki wydatek.
Napisano 29 Marzec 200321 l Autor Nie mam pojęcia. W zasadzie robię sobie od czasu do czasu coś \"płaskiego\". Ale zakochałem się w 3d i jakoś nie mogę się od tego uwolnić. He, he...
Napisano 29 Marzec 200321 l oprucz tylko jednej-ktora jak mi sie wydaje \"zaczerpnales\" inspiracje-chodzi o ta gdzie zamiast twarzy sa okkragle jak gdyby maski gazowe z zebami ku srodkowi(jedno studio zroblo cos takiego i bylo to w pismie graficznym w Polsce) bardzo fajne !!!!!!
Napisano 29 Marzec 200321 l Autor Ale Wy macie fantazję. Nawet nie spodziewałem się, że ktoś coś takiego tam zobaczy. O jakie pismo Ci chodzi? [hmmm] Nie zaczerpnąłem tego pomysłu.
Napisano 29 Marzec 200321 l jesli tak to uderzajace podobienstwo-szukalem tego Computer Arts ale tego numeru nie znalazlem i ciesze sie jesli to Twoj oryginalny pomysl a nie plagiat-ogolnie chyle czola:D
Napisano 31 Marzec 200321 l jezu giorgione RAZIELKA mojego malowal o jej jak sie ciesze !!! buziaka ode mnie masz za raziela (bo tak w tajemicy to sie w Razielu kocham ;) lol ) a co do rysonkow sa naprawde swietne wyrazy podziwu i uwielbienia sle :)
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Autor Bo Raziel to jeden z moich ulubionech bohaterów!! Soul reaver forever!! :D:D:D:D Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200321 l tylko gratulowac....bo slow juz nie umiem znalesc na takie prace...po prostu EKSTRA...no moze jescze tez fajnie maluje SCORPI...jesli nie widziales to zobacz post \"ARMATA i setki statystow\" pozdro
Napisano 1 Kwiecień 200321 l WoW wOw WoW wOw [wow][wow][wow]:o[wow]:o[wow]:o Pełen podziwu dla prac twojich i twej twórczej pomysłowosci a takze fantastycznych umijetnosci , powinienes to bardzo dobrze zainwestowac i wykorzystac , Bardzo mis ie podoba kazda z prac twojich podziewiam Ciebie i to co robisz i tworzysz MOje Gratulacje i uznanie :D
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Dżizysss!!!!!! ty tak sam z siebie? Nebula i Raziel sa niesamowite serio:)
Napisano 3 Kwiecień 200321 l Autor Czasami ma przebłyski! ;);) Zachciało mi się to sobie narysowałem. He, he... :D:D:D:D:D Giorgione
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Autor OK. Przxyniosłem gotowe obrazki z dwóch środkowych stroniczek mojego komiksu - na razie bez tekstów. Oto one:
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Autor No i druga stronka. Komiks będzie czarno-biały, wykonany tuszem. Napisiki i lekkie poprawki wykonane na komputerze.:D:D [jupi][jupi][jupi] Giorgione
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Autor A tutaj mały bonusik. Pracka wykonana na wzór drakana . Przesyłam oryginał i moją kopię (lekko zmienioną) wykonaną farbami - akwarelkami. :D:D Giorgione To moja kopia:
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Autor Jakbym otrzymał zlecenie to nie ma sprawy! Ale jak dotąd:(:(:(:(:(:( jeszcze nie otrzymałem.:(:(:( Giorgione